Acasă Politic Dreapta strânge rândurile: MRU discuta cu Antonescu.Întîlnire PDL-PNL la Parlament

Dreapta strânge rândurile: MRU discuta cu Antonescu.Întîlnire PDL-PNL la Parlament

DISTRIBUIȚI

 

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marți, la finalul discuției cu președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, că discuțiile pentru coagularea dreptei sunt într-o fază incipientă și nu este vorba despre fuziuni, făcând un apel la liderii politici să fie „decenți”.

 

„Suntem într-o fază incipientă, apelul meu către colegii noștri din partidele de opoziție este de a nu pronunța nume, de a nu mai livra atacuri dintr-o parte în alta, de a fi decenți, respectând votul de duminică. Ceea ce ne trebuie în acest moment este un proiect pentru România, nu facem propuneri, nu ne autopropunem, nu vorbim despre nume de persoane, interesul nostru este în primul rând interesul național”, a spus Ungureanu.

 

El a fost întrebat dacă se discută despre o fuziune a FC cu PNL.

 

„Nu, nu discutăm despre fuziuni”, a răspuns Ungureanu.

 

De asemenea, liderul FC și-a exprimat speranța că partidele din zona de dreapta sunt responsabile și și-au „învățat lecția din votul de duminică”.

 

„Pe seama lucrurilor care s-au întâmplat, pe seama constatării dezastrului electoral, trebuie să facem ceva pentru a nu lăsa țara în mâna PSD”, a mai afirmat Ungureanu.

De asemenea, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, după o şedinţă informală a conducerii partidului, că reprezentanţii PDL se vor întâlni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, cu cei ai PNL, pentru o primă rundă de negocieri.

PDL va avea tot miercuri, înainte de întâlnirea cu liberalii, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional.

 

Şi PNL are programată miercuri, de la ora 14.00, o reuniune a Delegaţiei Permanente.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.