Acasă Politic Echipa lui Firea de la ASSMB vrea să încheie până preia Nicușor...

Echipa lui Firea de la ASSMB vrea să încheie până preia Nicușor primăria, noi contracte de mentenanță

DISTRIBUIȚI

Încă director general al ASSMB, Junior Vasile Apostol, un personaj foarte apropiat de Gabriela Firea și care se rușinează cu CV-ul lui de vreme ce nu îl face public pe site-ul instituției, a trimis o adresă tuturor spitalelor din subordine prin care cere până a doua zi situația contractelor de mentenanță în vigoare.

Surse din ASSMB ne-au declarat că solicitarea nu e făcută, așa cum sperau fraierii de bucureșteni, în vederea sesizării DNA pentru valorile exorbitante la unele dintre acestea, drept dovadă stând însăși adresa în care nu se cere și prețul contractului, ci doar tipul de activitate și perioada acestuia. Solicitarea ar fi făcută, spun sursele noastre pentru a se  încheia rapid noi contracte cu firmele apropiate de clanul Firea-Pandele despre care presa a relatat în ultimii patru ani și cu firma CIVIL WORKS SRL dezvăluită de presă ca fiind apropiată de Junior Vasile Apostol.

L-am întrebat în urmă cu ceva timp pe directorul general al ASSMB dacă abrevierea JR pe care o folosește în fața numelui său când semnează este  pentru că ar fi jurist, așa cum susțin surse din ASSMB dar nu ne-a răspuns. Cum nici CV-ul nu l-a încărcat pe site spre consultare așa cum i-am solicitat, am presupus, conform DOOM, că Jr. e abrevierea de la Junior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.