Acasă Politic Escrocului politic Victor Ponta nu-i mai place de Vâlcov pe care el...

Escrocului politic Victor Ponta nu-i mai place de Vâlcov pe care el l-a făcut ministru

DISTRIBUIȚI

Mitomanul Victor Ponta, comunist înfocat și fan al lui Che Guevara, se dă neprihănit în lupta cu condamnatul Dragnea cel care i-a luat locul în fruntea PSD. După ce în 2014, Ponta l-a inventat pe hoțul Darius Vâlcov ca ministru, acum Ponta susține că Dragnea i-a încredințat acestuia „gândirea economică și fiscal bugetară” care „a ajuns de la Florin Georgescu la Darius Valcov! Se poate mai rau?!?”.
Să ne reamintim însă că în timp ce încasa șpăgi de milioane de EURO, pentru care a și fost condamnat deocamdată la 8 ani de închisoare cu executare, Vâlcov emitea Ordinul 218/2015 prin care inspectorii ANAF erau OBLIGAȚI să suspende activitatea unității și pentru 10 bani găsiți în plus în casa de marcat sau în incintă de ajunseseră vânzătorii să fugă după tine să iei moneda de 10 bani „că în WC nu se duce și ar trebui să o înghițim să nu o găsească ANAF-ul”. Detalii AICI. Acești inconștienți cred că toți românii sunt proști, doar ei sunt geniali. De fapt și Ponta, și Vâlcov, și Dragnea sunt niște  nenorociți care pe criterii politice și nu profesionale au ajuns în guvern și au semnat acte normative care au distrus România.
Am un mesaj pentru Puie Monta: nu te vom vota niciodată iar votanților PSD le place de condamnatul Dragnea și de stupidele din jurul lui că se identifică cu ele. Părerea mea.

1 COMENTARIU

  1. Mi-e greu sa fac un comentariu,inca in mintea mea sant niste idei care iata acum sant supuse adaptarii noilor evenimente ce au loc.Astept in continuare,derularea evenimntelor care-mi vor permite sa -mi exprim punctul meu de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.