Acasă Politic Firea acuzată că mințit în CV: nu e absolventă de Științele Comunicării,...

Firea acuzată că mințit în CV: nu e absolventă de Științele Comunicării, ci e bibliotecară

DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Dragoş Pătraru susţine în publicaţia CaţavenciiGabriela Firea şi-a trecut în mod mincinos specializarea “Ştiinţele Comunicării” în CV, greşind intenţionat inclusiv anul, pentru a ascunde faptul că, de fapt, specializarea sa era doar de simplu bibliotecar. De acest lucru ar fi profitat Firea atunci când a obţinut diverse funcţii de consilier.

 

Scrie doamna Gabriela Firea, în biografia dânsei, pe blog-ul personal: ”Studiile mi le-am continuat la București, unde am urmat cursurile Facultății de Litere, specializarea Științele Comunicării, pe care am absolvit-o în 1994”. (…) Ca să ne înțelegem, doamnă Firea. Specializarea Comunicare și Relații Publice s-a înființat în 1993. Deci în 1994 n-aveați cum să terminați la Științele Comunicării. Dumneavoastră ați absolvit, de fapt, la Litere, specializarea Bibliologie, adică vă pregăteați temeinic să deveniți bibliotecar. (…)”

CITEȘTE ȘI
Cel mai deștept român: soțul lui Firea a făcut în paralel două doctorate și un masterat

Pătraru o acuză că a mințit în CV pentru a se putea angaja la Guvern în 1999 la Departamentul Comunicare. integral în articolul din Caţavencii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.