Acasă Politic Firea ar vrea dosare penale pentru cei care parchează ilegal dar ea...

Firea ar vrea dosare penale pentru cei care parchează ilegal dar ea nu a făcut în 4 ani nicio parcare

DISTRIBUIȚI

Deja toată România știe că Nicușor Dan este un matematician eminent, că în liceu a obținut două medalii de aur la Olimpiada Internațională de Matematică pentru România, cu punctaj maxim și că e un om cu bun-simț ieșit din comun.
Pe partea cealaltă, lipsită de orice bun-simț, Gabriela Firea a absolvit un liceu industrial și Facultatea de bibliotecari, fiind o mahalagioaică mincinoasă și procesomană.
Desigur că în afară de câteva mii de naivi, bucureștenii au sesizat că marile ei realizări pentru care plătește milioane de EURO reclamă presei care o laudă mai ceva ca pe Ceaușeasca, sunt de fapt achiziții din bani publici cu prețuri duble, triple sau chiar și de 7 ori față de prețul pieței.
Însă Firea nu se lasă și dă în judecată pe oricine îndrăznește să pună la îndoială competența. Pe mine, de exemplu, m-a dat în judecată dar nu și-a angajat avocat, ci folosește cu inconștiență juriștii Primăriei într-un proces pretins de calomnie la adresa sa. Alții s-au dus la închisoare pentru mai puțin de atât. Juriștii Primăriei sunt plătiți din bani publici să servească interesele instituției nu ale Gabrielei Firea.
Și sunt zeci de procese intentate de Firea, o femeie rea, răzbunătoare și greu de suportat.
Acum, după ce Firea a pierdut procesul cu Astra Vagoane și a fost obligată să cumpere tramvaiele de la firma românească deși licitația o câștigaseră din nou niște turci, s-a gândit să-l atace pe Nicușor Dan că a parcat ilegal acum un an și visează ca acestuia să i se facă dosar penal.
Desigur că dacă țața ar fi făcut parcări în loc de spectacole de mahala, am fi avut și unde să parcăm.

În campania electorală din 2016, Firea a promis că va face parcări park&ride la ”toate porțile de intrare în oraș” și va introduce un sistem de taxare automată în parcările administrate de municipalitate. În 2017, a mai promis că va face și 6 parcări subterane sub strada Edgar Quinet, Piața Dorobanți, Piața Constituției, Sala Palatului, Piața Lahovary, Piața Cantacuzino, parcări prevăzute în Planul Integrat de Mobilitate Urbană. În 4 ani de mandat, au început lucrările doar la parcarea de la capătul Șoselei Pantelimon, acestea având termen de finalizare în această toamnă dar încă nu a fost inaugurată.
Însă disperarea cu care Firea îl atacă pe Nicușor Dan arată altceva: dacă vine Nicușr Dan la primărie și intră în acte, Firea e ne-no-ro-ci-tă!
Să votăm așadar cu cap!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.