Acasă Actualitate Firea somată să nu mai implice funcționarii publici în dezbaterea electorală!

Firea somată să nu mai implice funcționarii publici în dezbaterea electorală!

DISTRIBUIȚI

PNL București îi solicită imperativ Gabrielei Firea să îl demită de urgență pe directorul companiei municipale nelegale Publicitate și Afisaj
De asemenea, solicităm Gabrielei Firea să asigure neutralitatea politică a salariaților PMB și ai subordonatelor.
Funcționarii publici nu trebuie să fie implicați în dezbaterea electorală!

Având în vedere articolul apărut în site-ul buletin.de/bucuresti la data de 16 iulie, în care s-a demonstrat că angajații companiilor municipale înființate nelegal de Gabriela Firea sunt implicați în pre-campania electorală, PNL București face următoarele solicitări imperative către (încă) primarul general:

Este de neacceptat într-o democrație ca angajați plătiți direct sau indirect din fonduri publice să fie implicați în lupta politică, mai cu seamă că ne aflăm în pre-campanie electorală pentru alegerile locale.

Iată că, și prin acest articol, se demonstrează ceea ce PNL a afirmat în mod răspicat și repetat: scopul pe care Gabriela Firea l-a avut când a decis să înființeze o puzderie de companii nelegale a fost de a crea sinecuri pentru clientela politică PSD-ALDE și să plaseze în funcții foarte bine plătite postacii de partid.

Compania Municipală Publicitate și Afișaj, înființată în primăvara anului 2017, nu a avut până astăzi niciun obiect de activitate, înregistrând pierderi cumulate de aproape un milion lei. De asemena, CM Publicitate și Afișaj a primit 10 milioane lei majorare de capital și peste 2 milioane lei împrumut de la bugetul municipalității, împrumut pe care nu l-a returnat nici astăzi. Cei 35 de angajați cu venit mediu de peste 9.300 lei se ocupă și cu altceva decât postări plătite pe rețelele de socializare?

Cum e posibil ca dna Firea să se arate preocupată de protejarea sănătății bucureștenilor iar un apropiat, director al unei companii municipale, să alimenteze, prin postările lui, teoriile conspiraționiste și să distribuie fake-news-uri în spațiul public?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.