Acasă Politic Florin Cîțu și Eugen Teodorovici se ceartă pe Facebook

Florin Cîțu și Eugen Teodorovici se ceartă pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, susţine, după ce a fost acuzat de liberalul Florin Cîţu că a plătit datoria externă din fonduri europene, că „lupta politică nu mai are nicio legătură cu realitatea sau cu profesionalismul celor care au impresia că înţeleg peste noapte iţele finanţelor sau ale economiei”.
„Este amuzant şi aberant să vezi cum măsuri luate cu acordul Comisiei Europene sunt prezentate drept minciuni sau bombe”, spune Teodorovici. ”Lupta politică nu mai are nicio legătură cu realitatea sau cu profesionalismul celor care au impresia că înţeleg peste noapte iţele finanţelor sau ale economiei. Este deopotrivă amuzant şi aberant să vezi cum măsuri luate la un moment dat de Guvernul României, într-adevăr, cu acordul Comisiei Europene (dar nu cu un singur Comisar al politicii regionale!) şi nu doar de România, măsuri care au condus la cel mai mare progres în utilizarea fondurilor europene începând cu anul 2013, sunt astăzi prezentate de politicieni mai degrabă ignoranţi, ca să nu spun rău intenţionaţi, drept minciuni sau bombe”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Cîțu a replicat:

„Ministrul credibilitate ZERO si guvernul de incompetenti.

Atunci cand asa zisul ministru al finantelor va contrazice sau spune ca nu aveti dreptate aduceti-i aminte acest lucru:
– Pe 16 octombrie 2018 semna si trimitea un document oficial catre Comisiei Europene si Consiliului UE in care prezenta masurile luate de guvernul Romaniei pentru a reduce deficitul structural- neaplicarea legii salarizarii.
– Pe 20 octombrie 2018, patru zile mai tarziu, incerca din greu sa convinga o Romanie intreaga ca guvernul nu a luat o astfel de decizie. (chiar si cu documentul semnat de el pe masa). Asta da tupeu de …
Acest ministru minte pe toata lumea. Ii minte pe cetatenii acestei tari dar si pe cei de la Comisia Europeana de la care cerseste bani sa-si acopere gaurile la buget.
V-am prezentat cel mai recent exemplu. As mai putea adauga tampeniile cu plafonarea pretului la gaze sau la combustibil etc etc
Acest ministru”credibilitate zero” alaturi de Andrusca, Olguta Vasilescu, Darius Valcov (condamntat in prima instanta la 8 ani cu executare) si bineinteles sefa lor Dancila, ne vor reprezenta la presedintia Consiliului UE.
Acest grup de incompetenti, care a ingropat economia nationala in doar 16 luni, va exporta criza noastra in UE. Sunt aceeasi oameni. Asta pot ei sa faca. Sa distruga si sa fure.
Dragnea nu va trimite acest guvern acasa. Este disperat sa scape de puscarie si stie ca presedintele nu-i va mai da un premier.
Ramane motiunea de cenzura.O singura lovitura. De aceea este vital sa o folosim DOAR atunci cand are cele mai mari sanse de reusita. Si asa vom face.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.