Acasă Politic Ultraj asupra deputatului George Simion la Iași. Făptașii ridicați de polițiști

Ultraj asupra deputatului George Simion la Iași. Făptașii ridicați de polițiști

DISTRIBUIȚI

Liderul AUR George Simion a fost atacat cu cerneală în timpul manifestațiilor de la Iași, care au loc cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române.

„Vrem să facem nici mai mult nici mai puțin decât o horă. Și știm că, în orașul primarului al cărui nume nu vreau să îl pronunț, este interzis. Nu este manifestație AUR, nu vom avea steaguri de partid, invităm pe toți românii în fața Palatului Culturii pentru că este o zi națională”, a declarat George Simion, luni dimineață.

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

Pentru că George Simion este parlamentar, fapta reprezintă infracțiunea de ultraj, chiar dacă liderul AUR nu va depune plângere penală.

 

1 COMENTARIU

  1. Comportament de badaran al aluia sau al acelora care i-au facut traba asta lui George,acelasi comportament pe care l-a avut si G.Simion cu alte ocazii in cazul lui aceiasi fapta fiind mult mai grava pentru ca titlul de parlamentar nu te absolva de pedeapsa pentru aceiasi fapta ca a unui om din popor,alegatorul tau sau al altui parlamentar sau care nu a votat pe nimeni pentru ca asta a fost vointa lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.