Home Politic Gorghiu vrea ca fostul iubit să fie tratat fără milă

Gorghiu vrea ca fostul iubit să fie tratat fără milă

DISTRIBUIŢI

Proaspăt posesor al unui milion de Euro de la Vîntu, în anul 2008, Bogdan Olteanu divorțează de soția sa după ce prin patul său trecuseră mai multe domnișoare liberale printre care și Alina Gorghiu. În octombrie 2009, „Libertatea“ anunţa despărţirea Alinei și Bogdan. Ziarul, citånd apropiaţii cuplului, dezvăluia că motivul despărţirii ar fi fost dorinţa fierbinte a Alinei de a se mărita, în timp ce Bogdănel nici nu voia să audă. Aşa că, de teama de a nu rămåne nemăritată, Alina s-a întors la fostul său iubit Mihai Voicu, deputat PNL de Dolj. „Mişu a fost cu Alina înainte de Bogdan. A suferit enorm omul ăsta cånd a fost părăsit de Alina, iar acum este în culmea fericirii. Alina s-a întors la el, întrucåt e sigură că acesta vrea să o ia nevastă“, au declarat sursele „Libertăţii“. Revista „Caţavencu“ scria, în ianuarie 2009, „Avocat de meserie, Alina Gorghiu a combinat încă de la început cariera cu pasiunea politică. Sau invers. Iniţial, ea a fost asociată cu Bogdan Olteanu într-o firmă de avocatură, dar şi cu un alt tånăr avocat, o speranţă a Tineretului Liberal, căruia, odată cu inima, i-a frånt şi orice ambiţie de a mai face politică“. O prietenă a mamei lui Voicu  ne destăinuia în 2010 ce îi povestise mama liberalului: „Şi s-a combinat cu Mişu-al meu pentru că era preşedinte la PNL la sectorul 5 şi ea era disperată să fie deputată şi acum vrea să pună måna pe puiul meu (n.r. e drept că Mihai Voicu e mic de statură şi cu faţa lui parcă are nevoie tot timpul de protecţie). Şi mi-e frică să nu-i toarne un copil şi să mi-l prindă. Doamne, ce-a mai suferit Mişu cånd l-a părăsit asta. Şi cånd au apărut pozele cu ea şi cu Olteanu într-o revistă ce-a mai suferit…“.

Olteanu s-a întors la soție chiar după despărțirea de Alina, ceea ce probabil, rănită, aceasta nu i-a putut ierta.

Astăzi, după reținerea lui Bogdan Olteanu, PNL a transmis un comunicat de presă foarte dur deși Olteanu nu mai e membru PNL din 2009 de când s-a transferat la BNR pe baza unui algoritm politic. „În urma informațiilor apărute în spațiul public în legătură cu presupuse fapte de corupție ale fostului președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, PNL face următoarele precizări:

Partidul Național Liberal a sprijinit și va sprijini instituțiile statului în lupta împotriva corupției. PNL consideră că justiția trebuie să-și facă datoria în absolut orice situație și în cazul oricărei persoane, actual sau fost membru de partid, actual sau fost demnitar.

Toți oamenii sunt egali în fața legii, iar cine a greșit trebuie să plătească.”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.