Acasă Politic Guvernul PNL este dispus să-și asume chiar și riscuri politice, pentru a...

Guvernul PNL este dispus să-și asume chiar și riscuri politice, pentru a corecta derapajele fostei guvernări

DISTRIBUIȚI

Fosta guvernare PSD a fost caracterizată de derapaje decizionale grave, motiv pentru care actualul guvern își asumă chiar și riscuri politice pentru a corecta măsurile luate de PSD care au afectat economia, justiția și viața românilor. Nici un interes de grup nu va împiedica Guvernul PNL să ia măsuri benefice pentru români.

Răspunderea pe care Guvernul Orban și-o va asuma în fața Parlamentului pe proiecte de legi reparatorii, deja anunțate de premier, este un exemplu clar că PNL este decis să nu facă nici un compromis în raport cu ceea ce a promis în campaniile electorale precedente. PNL se va ține de cuvânt, chiar dacă Guvernul va fi supus moțiunilor de cenzură.

Argumentele actualei Opoziții potrivit cărora angajarea răpunderii nu este un instrument democratic sunt false. Opoziția, dacă va fi nemulțumită de legile asumate de Guvern, va putea depune moțiuni de cenzură, Constituția fiind clară în acest sens. Prin urmare, nu există nici un deficit de democrație, deficit democratic a avut PSD când a emis pe ascuns Ordonanțe de Urgență pentru a evita deciziile Parlamentului.

Guvernul PNL nu va lua nici o decizie majoră pentru țară fără știința românilor și a Parlamentului. Iar angajarea răspunderii pe acte normative importante este o dovadă clară că Guvernul va lua hotărâri ce trec, direct, prin filtrul Parlamentului.

Angelica Fădor

Deputat PNL

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.