Acasă Politic În SUA, un „Udrea” propus ambasador s-a retras, a noastră a vrut...

În SUA, un „Udrea” propus ambasador s-a retras, a noastră a vrut președintă

DISTRIBUIȚI

Preşedintele american, Barack Obama, l-a desemnat pentru a fi ambasador SUA în Norvegia, pe avocatul greco-american, George Tsunis. Acesta este fiul a doi imigranți greci și a donat, aproape un milion de dollari în campanii pentru Partidul Democrat și Obama care l-a recompensat cu o nominalizare pe postul de ambasador în Norvegia.
La audierea din fața Senatului american, Tsunis s-a manifestat ca și Udrea la emisiunea 100% a lui Turcescu: el a vorbit despre „președintele” Norvegiei și a confundat partidul norvegian de centru-dreapta aflat la putere (Hoeyre) cu „un grupuscul extremist”.

Acesta şi-a retras în cele din urmă candidatura, victimă a unor virulente critici care i-au denunţat incompetenţa, relatează AFP.

„Am decis să nu îmi reînnoiesc numirea pentru viitoarea sesiune a Senatului. Prin urmare, îmi voi lăsa numirea să expire”. a declarat el pentru Los Angeles Times.

In 2005, Elena Udrea în Emisiunea 100% de la Realitatea TV moderată atunci de Robert Turcescu a căzut în capcana moderatorului și a vorbit despre „președintele Norvegiei” și despre iminentul referendum din Norvegia pentru ieșirea din UE. Udrea a declarat că situația prezentată nu o îngrijorează.

Norvegia nu este membră UE și șeful statului nu este un președinte, ci regele Harald al V-lea.

Trei ani mai târziu Udrea ajungea ministru, și după alți șase ani avea tupeul să candideze la președinția României. Azi e cercetată de DNA ca fiind beneficiară a șpăgilor luate de Dorin Cocoș, conform turcescu.ro.

{youtube}rvmAckADYZw{/youtube}

{youtube}cghEd_e0JjE{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.