Acasă Politic Judecată pentru corupție, fosta președintă AEP Ana Maria Pătru a fost umilită...

Judecată pentru corupție, fosta președintă AEP Ana Maria Pătru a fost umilită astăzi și în Parlament

DISTRIBUIȚI

Dragnea și Tăriceanu au ținut morțiș să facă o comisie de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009 dar iată că audierile nu decurg chiar cum ar fi vrut ei. Cei doi au crezut că o vor putea folosi pe fosta președintă AEP, Ana Maria Pătru, ca pe o autoritate în domeniul electoral dar astăzi, visele le-au fost spulberate de reputatul Octavian Opriş, fost președinte al AEP pe vremea când Pătru era adjuncta sa. Opriș, 71 de ani, dublu licențiat în Drept și Filosofie, doctor în filosofie și fost parlamentar între 1990 și 2004, Opriș a declarat astăzi la Comisia de anchetă că Ana Maria Pătru „tot timpul stătea în eterne excursii prin diferite localităţi exotice” așa că el nu avea nicio pretenţie de la aceasta din punct de vedere profesional.
Ce s-o fi supărat absolventa de particulară și ce-o să spumege ea împotriva lui Opriș când o să fie audiată. Vă închipuiți ce șoc a avut Opriș când i-a montat-o Băsescu pe Pătru, prietena lui Udrea, ditamai vicepreședintă la AEP? Tupeistă și șpăgară, Ana Maria Pătru nu excelează la inteligență după cum am arătat în articolul Audio – Pătru visează numai jurnaliști cumpărați: „puteam să zic mă duc la presă să spun ce vreau că luau de la mine imediat” unde puteți să ascultați cum visează numai bănet.

Pe 15 noiembrie 2016, președinta Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, era săltată de poliție la 6 dimineața din vila unde se afla cu tânărul său consilier, căsătorită fiind, pentru că primise de la câțiva oameni de afaceri suma de 275.000 de Euro. Dosarul a pornit de la denunțul fostului amant al lui Pătru cu care aceasta avusese o relație de 3 ani după cum chiar ea a recunoscut în fața judecătorilor care au decis s-o aresteze pentru corupție, adulterul nemaifiind infracțiune de cca 15 ani. La momentul arestării, președintele PSD Liviu Dragnea, a anunțat că Pătru e nevinovată dar a fost arestată pentru că aceasta declanșase ancheta „finanțării ilegale” a partidului lui Nicușor Dan, informație nepublică până atunci. După o lună, Ana Maria Pătru și-a recunoscut în totalitate faptele de corupție iar procesul său a început, pe fond, la Tribunalul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.