Acasă Politic Liderul PSD Radu Mazare da vina pe -politica guvernamentala-

Liderul PSD Radu Mazare da vina pe -politica guvernamentala-

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, considera ca rezultatele catastrofale inregistrate de PSD atat in acest oras, cat si pe ansamblul judetului la alegerile parlamentare si prezidentiale nu pot sa-i fie reprosate lui. -Unde am candidat eu, am castigat. De ce sa-mi dau demisia daca nu am candidat eu ?!- a spus liderul filialei judetene PSD Constanta.

Desi la scrutinul local din iunie 2004 a castigat detasat confruntarea pentru functia de primar, Radu Mazare a avut, in calitate de lider PSD al judetenei de partid, rezultate slabe. La alegerile parlamentare, candidatii PSD+PUR au fost infranti, in judetul Constanta, de catre Alianta D.A. De asemenea, in turul II al alegerilor pentru presedintie, Traian Basescu a obtinut in judetul Constanta una dintre cele mai categorice victorii din tara, cu 60,92% din voturile valabile, fata de 39,08% pentru Adrian Nastase. De vina ar fi, in opinia primarului pesedist Mazare, -politica guvernamentala si activitatea fostilor parlamentari PSD-.

Liderul PSD Constanta recunoaste, insa, ca organizatia pe care o conduce s-a bazat in mod eronat pe rezultatele foarte bune obtinute la alegerile locale. -Am calculat gresit, am crezut ca acest capital de simpatie la adresa noastra se va transfera automat-, a spus Mazare.

Primarul constantean a evitat, pe de alta parte, sa se pronunte in ceea ce priveste cele doua variante posibile pentru postul de lider national al PSD, in speta Ion Iliescu si Adrian Nastase. Oricum, Radu Mazare navigheaza acum, datorita fostului constantean Traian Basescu, in ape tulburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.