Acasă Politic Liliana Mincă a făcut în paralel facultate, două masterate și un doctorat

Liliana Mincă a făcut în paralel facultate, două masterate și un doctorat

DISTRIBUIȚI

Liliana Mincă a divorțat recent așa că o să ne referim la ea cu numele de domnișoară. Liliana Ghervasuc a fost o elevă mediocră. A absolvit un liceu industrial după care s-a angajat în 1988 ca muncitoare la Uzina Steaua Roșie, într-o perioadă în care marile orașe erau închise, ea fiind din județul Botoșani. Imediat se detașează ca muncitor practicant la Ministerul Industriei Electrotehnice si Electronice, unde devine dactilografă.

CITEȘTE ȘI Culmea mahalagismului: după șase partide, Liliana Mincă spune că nu ea e traseistă, ci alții

Deja faptul că a fost secretara lui Victor Stănculescu până în 2000 este de notorietate. Ceea ce nu se știe este evoluția educației acestei activiste-traseiste de partid.
În 1993 Ghervasuc se înscrie la Universitatea Spiru Haret și reușește în 1999 să obțină licența în Management Financiar-Bancar. Spiru Haret devine acreditată abia în anul 2000. Probabil la Spiru Haret, Ghervasuc își dă seama că e o intelectuală autentică și că în școală și liceu, profesorii erau răi cu ea. Așa că în perioada 2005-2008, Mincă-Ghervasuc mai face și Facultatea de Management turistic, un Master în Securitate și apărare Națională, un Master în „Managementul Sectorului Public” și bineînțeles un Doctorat în științe militare și informații iar acum e Lector Universitar. Vă imaginați ce simt foștii colegi când o văd pe Lilica doctor și lector universitar când știu cam cât studia? Parcă acum Udrea care a renunțat la doctorat pare o zână. Uneori și arată ca una pe când Ghervasuc oricâte doctorate ar face nu-și poate șterge aspectul de muncitoare din județul Botoșani proaspăt venită la București cu papornița.

1 COMENTARIU

  1. Acesta este nivelul de pregatire a celor fara carte intrati in politica.Aceasta moldoveanca neghioaba intrece orice masura.Cand tu, o biata muncitoare, scapi la diplome fara carte le halesti pe toate.Dar fata o tradeaza ca este o proletara imbracata mai bine.Numai d-na Andronescu-abramburica , a putut sa-si bata joc de invatamantul romanesc si srl-urile sa dea diplome pe banda rulanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.