Acasă Politic Ludovic Orban îl umilește pe Nelu Tătaru

Ludovic Orban îl umilește pe Nelu Tătaru

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a trecut în tabăra lui Florin Cîțu și îl va vota pe acesta la Congresul PNL. Orban arată că el are sprijinul filialei PNL Vaslui și al delegaților care vor veni de aici, iar Nelu Tătaru joacă pe cont propriu.

”Evident că discut cu domnul Tătaru în mod constant. Dacă alege să îl susțină pe domnul Cîțu, este alegerea lui, deși eu îi cunosc adevăratele motive pentru care a ales să-l susțină pe domnul Cîțu.

Cu siguranță că opțiunea sa nu reprezintă poziția organizației județene PNL Vaslui, asta pentru că filiala a dat un vot și ei mă vor susține pe mine.

Un președinte poate să se poziționeze, numai că de la Vaslui, la Congres, vor veni 86 de delegați, iar domnul Tătaru este unul singur.

Personal, eu nu dezavuez în niciunl fel. Este dreptul fiecărui membru al PNL să-și exprime opțiunea, am avut o colaborare foarte bună cu el cât a fost ministru, i-am apreciat foarte mult munca de ministru. Mă voi comporta normal față de el, precum o fac și față de alți colegi.”, a spus Ludovic Orban.

2 COMENTARII

  1. Nelu Tataru a raspuns din punct de vedere politic si a iesit cu imaginea personala extrem de negativa pe care a avut-o in calitate de ministru al sanatatii in plina pandemie iar LUDOVIC ORBAN a stiut in mod genial ca astfel isi elimina orice posibila concurent in partidul national liberal.
    Si in acelasi timp, cand ministrul si omul politic NELU TATARU pierdea si si i se erodeaza capitolul de imagine publica, in mod discret si din motive numai de LUDOVIC ORBAN stiute, pe cai aparent firesti se construieste o imagine angelica a pupilei sale, manechimului pardon domnului chirurg cu specializare in Franta respectiv celebrul medic BACIU – scretar de stat in sanatate – abonatul de serviciu pentru unul din posturile cele mai interesante nu-i asa, pentru BIG FARMA si reprezentantii ei de serviciu .

  2. @adrian: Lucian, ești prost? Ce imagine personală avea Tătaru înainte de afi ministru? Nu-mi spune că vă mințiți așa la voi la țară! :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.