Home Politic Mazăre despre afacerile din portul Constanța: „Nu sunt prieten cu Șova, nu...

Mazăre despre afacerile din portul Constanța: „Nu sunt prieten cu Șova, nu sunt ai noștri la guvern?”

DISTRIBUIŢI

Edilul Constanței, Radu Mazăre, a spus, luni, întrebat dacă are vreun interes în Portul Constanţa, că dacă ar fi vrut să aibă vreo afacere în port nu l-ar fi putut împiedica nimeni, adăugând: „Nu sunt prieten cu Șova, nu sunt ai noștri la guvern?”. Întrebat de jurnaliști dacă nu poate fi suspectat că ar avea un interes personal în Portul Constanța, Mazăre a spus că dacă ar fi dorit să facă o afacere nu l-ar fi putut împiedica nimeni, mai ales că PSD este la guvernare.

„Puteți să mă suspectați de orice, inclusiv că merg pe tocuri. Dacă doream să am o afacere în port, ce m-ar fi împiedicat să o fac, mai ales acum? Nu sunt prieten cu Șova, nu sunt ai noștri la guvern ? Că așa se fac afacerile în port, când sunt ai noștri la guvern”, a afirmat Mazăre, care a susţinut că nu a avut, nu are și nu va avea afaceri personale în Portul Constanța.

El a făcut aceste declaraţii la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu o delegație a Federației Naționale a Sindicatelor Portuare, care se opune ca statul să piardă pachetul majoritar de acțiuni la Portul Constanța, prin transferul altor 13% din acţiuni către Consiliul Local.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.