Acasă Politic Meci de tenis politic pe terenul lui „Felix”

Meci de tenis politic pe terenul lui „Felix”

DISTRIBUIȚI

Locul lăsat liber din Parlament de „Felix” Voiculescu, cel care a încercat noi artificii juridice pentru a mai trage de timp până va ajunge la închisoare, a devenit un teren pe care se pregătește un meci de tenis oarecare. Chiar dacă în el urmează să joace campionul murdărit de politică, Ilie Năstase și fosta tenismenă, Ruxandra Dragomir, intrată și ea la rândul ei în aceeași troacă oportunistă.

Astfel, locul lăsat vacant de demisia lui „Felix” de la Senat este disputat într-o partidă inegală chiar în fieful lui Piedone din sectorul 4. Dacă în urmă cu circa două săptămâni, Ilie Năstase a fost anunțat de PC drept candidat al său la scaunul lui „Felix”, Partidul Mișcarea Populară (PMP) a făcut un pas la fel de populist, contraatacând cu Ruxandra Dragomir.

Fosta jucătoare de tenis şi-a depus și ea, luni, candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4 lăsat vacant de Dan Voiculescu, urmând să îl aibă contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Năstase. Ruxandra Dragomir a declarat că, deşi are un contracandidat care va porni de pe prima poziţie, acest lucru nu o sperie şi speră ca votul să se ducă la persoana potrivită, adică la ea. Fosta jucătoare de tenis a afirmat că îşi doreşte un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească şi pentru sportul românesc. Dagomir a fost aleasă, în 2009, preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, succedându-i lui Ilie Năstase, care demisionase cu un an înainte de la conducerea forului. După alegerile din 2009, Ilie Năstase şi Ruxandra Dragomir s-au aflat în conflict, acuzându-se reciproc de slabă gestionare a tenisului românesc.

FEMEN-ul Elenei

PMP are un meci propriu cu USD, iar Elena Udrea, liderul de facto al PMP, încearcă să construiască un mesaj feminist în jurul grobianismului afișat de Ponta după episodul „fă, Doino!”. Numai că Udrea nu reprezintă în niciun caz prototipul femeii de succes, ci mai degrabă pe cel al arivistei machiavelice care se cară pe spatele bărbaților în jurul cărora gravitează. Așa cum se altfel o arată și poza ei de campanie decupată parcă din afișele lui Beyonce, ea fiind capul răutăților cu patru bărbați pe spate. Poate o înscriere în FEMEN i-ar aduce blondei mai multă notorietate, potențialul fiind deja dovedit în urma saltului cu parașuta. C-așa-i în tenis!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.