Acasă Politic Ministrul Muncii își face lista de priorități cu românii

Ministrul Muncii își face lista de priorități cu românii

DISTRIBUIȚI

Probabil cel mai bun ministru al Muncii pe care l-a avut România și cu siguranță cel mai transparent, Violeta Alexandru a invitat românii să-și spună prioritățile pe pagina sa de Facebook, într-o inițiativă fără precedent la ministerul unde nu demult, Olguța cea de tristă amintire a adus foști funcționari de dinainte de 1989 să lucreze la Legea Salarizării.

„Mai am aprox. o lună din mandat. Un mandat plin de provocări. Aș vrea să știu care să fie, din punctul vostru de vedere, prioritățile pentru ultimele săptămâni? Verific cu ceea ce am planificat eu. Nu am de gând să relaxez ritmul de lucru. Până în ultima zi. Voi lua decizii până în ultima zi.
Facem bilanțul împreună. Eu răspund, voi îmi spuneți ce considerați că trebuie să fie în atenția mea pe finalul acestui mandat. Lucruri care se pot face/termina făra să depind de un parlament dominat de PSD, implicit marcat de populism.
Dacă îmi doresc ceva până la finalul mandatului atunci acel ceva este să schimb cultura muncii în … Ministerul Muncii. Aici este locul către care, când te uiți, să vezi că se muncește. Cu rezultate. Din respect pentru toți oamenii care muncesc sau au muncit”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

4 COMENTARII

 1. Priorități politice pentru d.na ministru: să ajungă primar general după un mandat de parlamentar, d. Dan devenind președinte. Pentru cetățean, prioritate ar fi continuarea în țară (inclusiv instituții centrale în capitală) a ce promovează local d.na, anume distrugerea uselismului. De ce nu, Margaret Thatcher ar fi de studiat.

 2. Este unul dintre putinii ministri liberali care s a implicat efectiv in rezolvarea sarcinilor profesionale din fisa postului. In prezent , ca urmare a masurilor organizatorice luate de catre sus numita s a reusit aducerea la o stare de normalitate a activitatilor profesionale din aceasta institutie a statului roman. Practic o solicitare de date din partea oricui cetatean se rezolva in termenele legale prevazute de legiuitor.
  Argumentez, prin compararea activitatii ministerului condus de catre LIA OLGUTZA VASILESCU se afla la conducerea acestui minister o solicitare de eliberare a unei adeverinte de vechime privind stagiul de cotizare mai ales pentru profesiile liberale se transforma intr un cosmar, in sensul ca raspunsul putea dura pana la 8 luni de zile. Paradoxal, in mass media controlata de Liviu Dragnea prin intermediul spagilor date unor analisti precum MARIUS PIELEANU o ridicau in slavi pe OLGUTZA VASILESCU, ascunzand in mod deliberat managementul dezastros al celei din urma.

 3. ALOOOOOOOOOO……….VIOLETA CU TROTINETA dar fara trompeta trebuie SA REZOLVI CAT MAI URGENT DISCRIMINARIILE GROSOLANE EXISTENTE (in democratia noastra damboviteana) DATORITA, unor legi de kkt; ACORDARII PENSIILOR SPECIALE FATA DE CELE NORMALE , ACORDARII MAI MULTOR PENSII ACELUIASI burghez-comunist, acordarii cumulat celor ce sunt angajati la stat A PENSIEI SI SALARIULUI , PRECUM SI LEGEA SALARIZARII UNICE IN ROMANIA (o secretara de primarie comunala dar BUNAAAAA…. PRIMESTE SALARIU CAT UN MEDIC SAU PROFESOR UNIVERSITAR)…………

 4. MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOTISMUL, TRADAREA, CRETINISMUL, CURVASARIA, HOTIA SI PROSTIA AU DISTRUS DUPA 1989 ROMANIA.
  In 1989 existau 450 mii de bugetari azi sunt 1,3 milioane de bugetari, 2/3 din acestia bat apa in piua sau taie frunza la caini pe salarii exorbitante sunt sinecuristi si fac parte din structuri organizatorice fantomatice.
  Un exemplu strigator la cer este cel care se refera la angajatii din structurile externe care nu se prezinta la post si doar baga cardul sa-si ia salariile de 2500-3000 de euro ei ocupandu-se de afaceri tot oneroase in tara, bineinteles ca sunt tot sinecuristi.
  UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.