Acasă Politic Monica Macovei: Guvernul corupţilor continuă să-şi bată joc de români

Monica Macovei: Guvernul corupţilor continuă să-şi bată joc de români

DISTRIBUIȚI

„Citiţi doar câteva titluri şi idei din articolele publicate în aceste zile de presa străină şi veţi constata singuri în ce situaţie ruşinoasă ne aflăm din cauza PSD&ALDE şi a cuplului Dragnea&Tăriceanu”, transmite europarlamentarul Monica Macovei într-o declarație de presă despre Guvernul corupților.

1. „Guvernul corupţilor prezidează Consiliul Uniunii Europene”, titrează una dintre publicaţiile importante din Elveţia – Neue Zurcher Zeitung.

2. „România va deţine prima sa preşedinţie rotativă de şase luni a UE de la aderarea sa în 2007 într-un climat de neîncredere fără precedent în relaţiile cu Bruxelles-ul”, scrie Le Monde, subliniind că România o ia pe urmele Ungariei şi Poloniei.

3. Financial Times notează că România preia conducerea UE pe fundalul temerilor legate de corupţie şi precaritatea statului de drept şi relatează despre Dragnea „cel care trage toate sforile şi face toate jocurile în culise”.

4. „Corupţia aruncă o pată asupra preşedinţiei UE a României”, scrie EUObserver, care notează că rolul său de conducere a Consiliului UE vine pe fondul „frustrării crescânde a Comisiei Europene faţă de Bucureşti în legătură cu corupţia şi erodarea statului de drept”.

Şi să vedeţi ce mai vine! Căci într-un stat UE care tocmai a preluat Preşedinţia Uniunii este normal ca presa din toată Europa să fie prezentă.

Ce fac în acest timp PSD&ALDE?

1. Continuă să ceară cu nesimţire revocarea procurorului general.

2. Continuă să propună la conducerea DNA un procuror care a declarat că nu a fost niciodată independent!

3. Continuă să vorbească despre necesitatea graţierii şi amnistiei.

4. Continuă să refuze obligaţia de a propune alţi miniştri la Dezvoltare şi Transporturi, după ce propunerile iniţiale au fost respinse de preşedinte. Numai Dăncilă blochează activitatea Guvernului prin acest refuz!

5. Continuă să lase ţara fără buget pe 2019, deşi trebuia să-l prezinte din luna noiembrie 2018. Cel mai bine ar fi ca PSD&ALDE să ne lase de tot! Ne descurcăm mai bine fără ei.

Grupul infracţional organizat PSD&ALDE îşi bate joc de România şi de români în fiecare zi, iar acum de toată Europa. De ce şi cât să mai răbdăm?” se întreabă Macovei.

3 COMENTARII

  1. Opinați că doamna Monica Macovei probabil ar zice și de Tăriceanu ,că a fost și dumneaiei ministră în cabinetul dumnelui și probabil îl știe mai bine ?

  2. PARLAMENTARII ,, ÎNCURCĂ PLOILE” cu legile VS fără de legile LOR ; împreună cu MAGISTRAŢII nu agrează nici LEGILE RĂSPUNDERII în faţa ,, poporului ” ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.