Acasă Politic Monica Macovei: În dictatura PSD-ALDE, libertatea de exprimare este sugrumată

Monica Macovei: În dictatura PSD-ALDE, libertatea de exprimare este sugrumată

DISTRIBUIȚI

„Controlul politic al PSD-ALDE asupra majorităţii din CNA a dus astăzi la o decizie politică: sancţionarea postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei pentru 10 minute pentru cum a relatat violenţele din 10 august 2018.

CNA nu a sancţionat astăzi derapaje ale presei, pentru că, dacă ar fi fost interesată de derapajele reale, în fiecare zi ar fi trebuit să dea sancţiuni posturilor de televiziune care dezinformează şi manipulează grav prin campanii de presă împotriva justiţiei şi a statului de drept, comandate de oligarhi şi infractori.

CNA a sancţionat un post de televiziune care s-a dovedit critic cu guvernul PSD-ALDE.

PSD&ALDE nu vor ca oamenii să vadă cum jandarmii loveau şi gazau protestatari paşnici. PSD&ALDE vor ca toate posturile de televiziune să le ridice ode, să le acopere derapajele de la democraţie. Aşa cum în anii 90 la TV vedeai cum minerii plantează flori.”, transmite europarlamentarul Monica Macovei într-o declarație transmisă CURENTUL.

2 COMENTARII

  1. Sper ca acest europarlamentar, la viitoarele alegeri, sa nu mai faca parte din delegatia care reprezinta ROMANIA. Acolo, ar trebui sa fim uniti si sa reprezentam tara. Darzenia stramosilor nostri care au luptat pentru tara a disparut. Daca s-ar introduce pedeapsa cu moartea sau inchisoarea pe viata a tradatorilor de tara, nu ar mai exista politicieni ori s-ar construi sute de inchisori.
    Nicolae Iorga, s-ar rasuci in mormant sa vada cum suntem reprezentati peste hotarele tarii. Am devenit in timp o tara de mincinosi, hoti, lasi si parsivi. Vai de capul copiilor nostri! Vor ajunge carne de tun, si isi vor da viata pentru un pamant care nu mai este a lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.