Acasă Politic MRU despre ”talentul norvegian” al Elenei Udrea de a face politică

MRU despre ”talentul norvegian” al Elenei Udrea de a face politică

DISTRIBUIȚI

 

Președintele Forței Civice , Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit, într-un interviu acordat Hotnews, atât despre șansele dreptei de a avea un candidat unic la prezidențiale cât și despre relațiile sale cu celelalte partide de dreapta. În acest context, MRU a comentat și declarația Elenei Udrea în care aceasta susținea că fuziunea FC-PMP nu s-a putut face din cauza orgoliului președintelui FC.

 

”Depinde ce înțelegem prin orgoliu. Eu când aud chestia cu orgoliul îmi aduc aminte că, na, tot hoțul țipă că e păgubaș. Nu e vorba de orgoliu de aici, ci de o chestiune foarte clară pe care o explic istoric. Noi am avut discuții cu cei care începuseră sa construiască PMP-ul, cu domnii Tomac, Baconschi, Petrescu, Papahagi si alții, începând cu septembrie anul trecut. Discuții in care am analizat diferite scenarii. Pornisem de la un principiu ca partidele trebuie sa fuzioneze la un moment dat. Juridic, acest lucru era imposibil să se întâmple pe durata anului 2014. Ar fi însemnat tribunal, nenumărate probleme generate de mersul dosarului prin instante. Si atunci, celalalta opțiune ar fi fost o alianță electorală. Alianța politică la fel ar fi trebuit sa stea prin tribunal, sa întârzie. Dar aceste discuții nu au fost niciodată negocieri. Negocierile înseamnă echipe tehnice, care stau fata in fata, si iau fiecare detaliu cap la cap. Mai mult, a existat o atmosferă pozitivă apropierii de acțiune atât intre militanții noștri cat si ai celuilalt partid. Noi am crezut atunci ca ideea fuziunii prin absorbție care s-a vehiculat la masa e doar un …..

Rep: Viol politic, asa i-ați spus parca.
MRU: Asa i-am spus la un moment dat, da, cu glumă, cu zâmbet.

Rep: Elena Udrea a spus ca nu se pricepe la violuri, poate dvs.
MRU: Da, nu știu, oricum răspunsul asta nu-l consider demn de un om politic, în general, si e bine sa ne stăpânim când e vorba de talentul norvegian de a face politica. Trebuie sa fim calmi, ca șanțurile nu trebuie să se transforme in prăpastie, că după aceea nu mai faci politica. Dar eu sunt îngăduitor, înțeleg, și în aroganța mea cea mare am loc de dialog pentru toată lumea”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.