Acasă Politic Năsui promite reforma companiilor de stat căpușate politic și de diverse mafii

Năsui promite reforma companiilor de stat căpușate politic și de diverse mafii

DISTRIBUIȚI
Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, susține că va începe un amplu proiect de reformă în cadrul companiilor din subordine, asta pentru că multe dintre ele au fost căpușate politic.
„Simona Fătu este secretarul de stat care se va ocupa de reforma companiilor din subordinea ministerului economiei.
Una dintre prioritățile acestui guvern este reforma companiilor de stat. Prea mult timp au fost căpușate politic și de diverse mafii.
Din cele 42 de companii câte are ministerul economiei, 14 sunt în insolvență sau în faliment și încă 22 au probleme mari (pierderi și datorii masive). Chiar și printre companiile profitabile, multe ar putea fi cu mult mai profitabile dacă nu s-ar fi furat din ele masiv.
Simona are o experiență de peste 25 ani în management și funcții de conducere în companii internaționale și naționale din industrie, finanțe și bănci.
Cu oameni precum Simona Fatu și Valentina Saygo, România are o șansă să se facă bine. Iar economia țării noastre să nu mai ducă în spate tone de găuri negre care înghit banii noștri, bani ai contribuabililor care plătesc taxe și impozite.”, conchide Fătu.

2 COMENTARII

  1. STATUL PE AMBELE TURE DIN 4 ÎN 4 : ESTE ȚÂȚO – FAGIST, FIIECARE SPERĂ SĂ – I RĂMÂNĂ DE LA CEALALTĂ TURĂ, E ȘEF ,NU FACE PROIECTE – NU SE COMPLICĂ E DISCIPLINĂ ETC …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.