Acasă Politic Nicușor Dan: Represiunea e în FIREA PSD

Nicușor Dan: Represiunea e în FIREA PSD

DISTRIBUIȚI

„Au trecut doi ani de la marele miting din 10 august, cel care a adâncit și mai mult ruptura dintre PSD și societatea românească, dintre aroganța liderilor politici pesediști – din rândul cărora fac parte Gabriela Firea, Aurelian Bădulescu sau Liviu Dragnea – și civismul românilor care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva atacurilor asupra justiției, împotriva distrugerii țării.

Mesajul celor care au ieșit atunci în stradă este și astăzi același, unul important, chiar dacă PSD a fost îndepărtat parțial de la putere. PSD este încă la butoane în București, iar bucureștenii trebuie să-și amintească în fiecare zi de ceea ce a făcut PSD atunci, când a încercat să sugrume vocea bucureștenilor, inclusiv cu ajutorul violenței.

Pe 10 august 2018, oamenii au putut vedea esența regimului PSD: violența. Violența fizică, verbală și politică față de cei care gândesc altfel.

Violențele ordonate atunci de regimul Dragnea (din care făcea parte și liderul PSD București, Gabriela Firea) au arătat clar că mentalitatea comunistă și spiritul mineriadelor sunt vii în acest partid, iar principiile democratice n-au fost niciodată în mod real acceptate.

10 august a arătat că REPRESIUNEA E ÎN FIREA PSD. Pe 10 august s-au comis ilegalități, au fost încălcate drepturile democratice ale românilor, iar justiția trebuie să facă dreptate și să afle adevărul. Inclusiv adevărul despre complicitățile Gabrielei Firea la represiunea din 10 august și tentativele ulterioare de mușamalizare: implicarea ei personală, implicarea fostului prefect al Capitalei, consilier personal al Gabrielei Firea, Speranța Cliseru, implicarea viceprimarului PSD, Aurelian Bădulescu.

În ultimii doi ani, nu am auzit ca primarul PSD, Gabriela Firea, să ceară scuze bucureștenilor care au fost bătuți și gazați pe 10 august în orașul în care ea era și încă este primar. Primarul Firea a rămas fidelă spiritului de castă din PSD, caracterizat de agresivitate, mentalitate de tip conspiraționist, de spiritul de apărare cu îndârjire a funcțiilor și privilegiilor.

Acesta e încă unul dintre motivele pentru care primarul Firea trebuie să plece din fruntea PMB la alegerile de luna viitoare.”, transmite Nicușor Dan, Candidatul Dreptei susținut de PNL, USR și PLUS la Primăria București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.