Acasă Politic Planul lui Băsescu: candidează și la Primăria Capitalei și la parlamentare să...

Planul lui Băsescu: candidează și la Primăria Capitalei și la parlamentare să le facă deputate pe Elene

DISTRIBUIȚI

Astăzi Traian Băsescu a anunțat că va candida la Primăria Capitalei. Surse din PMP ne-au declarat că Băsescu vrea să deschidă și lista la alegerile parlamentare iar pe locurile 2 și 3 vor fi cele două Elene din viața lui. Elena Udrea vrea să revină în politică acum că toate procesele sale penale sunt reluate de la zero, iar Băsescu poate strânge voturi ca să treacă pragul electoral.

Nicușor Dan, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, a reacționat la anunțul oficial al PMP referitor la candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. Nicușor Dan speră că votanții acestui partid vor da un vot util pentru a scăpa de PSD.
„Exista o alianță de trei partide care au peste 50%. Publicul este un public de dreapta, care dorește și el scoaterea administrației PSD din București. Eu am fost un susținător ca această alianță să fie făcută din patru partide, nu din trei. Nu vreau să blamez pe nimeni. Fiecare a fost de bună credință, dar uneori în politică așteptările pe care și le fac unii nu se întâmplă. În politică sunt oameni și oamenii ăștia sunt grupați în organizații, care au oameni pe care îi pregătesc de ani de zile, care au ambiții. Negocierea este dusă totuși de organizații, care trebuie să cedeze de la ele anumite poziții. Fiecare face sacrificii. Acest lucru nu s-a întâmplat. E logic, e legitim ce face PMP-ul. Lupta care conteaza este între PSD și anti-PSD. Eu sunt convins că votanții PMP o să aleagă votul util și pentru a scapă de administrația PSD o să mă voteze”, a declarat Nicușor Dan, la TVR.
Candidatul alianței PNL-USR-PLUS a refuzat să dezvăluie cine s-a opus cooptării PMP în această alianță. „Toată lumea a fost de bună-credință, numai că s-a întâmplat că ce voiau unii și ce voiau alții să nu se întâmple. Se întâmplă în viață”, a mai declarat Nicușor Dan.

1 COMENTARIU

  1. MAI DEGRABA PE PIRAT IL INTERESEAZA IMUNITATEA, CA ARE ATATEA FAPTE PENALE F. GRAVE COMISE , CA VORBESTE DE UNUL SINGUR CAND SE GANDESTE LA ELE …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.