DISTRIBUIȚI

Când ești mare politician și copiii tăi nu sunt capabili să-și croiască o carieră, fără niciun concurs, îi bagi în diplomație, în Parlament sau chiar în Parlamentul European. De data aceasta e vorba despre fiul ministrului de Externe, al președintelui AEP și despre „ca și fata” lui Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul de Externe Teodor Meleșcanu au semnat recent hotărârile privind rechemarea şi numirea unor consuli generali care au și fost publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, Sabin Pop este rechemat din calitatea de consul general, şef al Consulatului General al României la Strasbourg, Republica Franceză, iar începând cu data încheierii misiunii sale, va fi numit consul general Sorin Adrian Pîrvulescu. Pîrvulescu este fiul vitreg al lui Teodor Meleșcanu, băiatul din altă căsătorie a lui Viki Meleșcanu, actuala soție a ministrului de Externe.

Conform unei alte hotărâri, Anton Emmanuel Barbu, fiul lui Daniel Barbu, a fost numit consul general, şef al Consulatului General al României la Edinburgh, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Tiberiu Mugurel Dinu este rechemat din calitatea de consul general, şef al Consulatului General al României la Torino, Republica Italiană, în locul său fiind numită Ioana Gheorghiaş, fiica lui Mugurel Gheorghiaş, zis „Melcul”, unul dintre foştii acţionari ai companiei TelDrum şi fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea, va fi trimisă consul al României la Torino.

7 COMENTARII

  1. Diplomați din ministerul de externe stau 10 ani pe o treaptă de la secretar 2 la secretar 1, chiar daca se tot specializează permanent, pițipoancele avansează la excepțional pe pile, pule, bani furați de la stat .La posturile bune chiar daca te inscri pe liste și ai trei variante nu îți dă nici una, te cheamă și îți spune îți oferim a patra varianta s au niciuna, chiar daca ști doua limbi de circulație te trimite Intr o zona neatractivă unde nu știi limba. Ajunge se fura foarte mult in țara noastră, îți este scârbă de ce se întâmplă.

  2. Sint mult mai multi! Ca sa fii ambasador in EU trebuie sa faci parte din SRI. Caracatita nepotismului si a coruptiei este de mult intinsa este granitele Romaniei. Ce ma ingrijoreaza este ca state de drept din EU accepta sa lucreze cu acesti „securisti”, fiii si nepotii lor. Cum sa ii mai diferentiezi pe corupti de corupatori? Vreti sa verificati si daca Marius Boranescu, amnbasador in SA, este fiul unui colonel de securitate din Prahova, Constantin Boranescu?

    • Aș adăuga pe fiul lui Stănișoară (fost jupân al Mehedințiului, fost deputat, senator și ministru actual „retired”) numit consul prin Grecia. Fost nimic, fost subprefect – va reprezenta oare țara sau interesele tăticului?

  3. Aș adăuga pe fiul lui Stănișoară (fost jupân al Mehedințiului, fost deputat, senator și ministru actual „retired”) numit consul prin Grecia. Fost nimic, fost subprefect – va reprezenta oare țara sau interesele tăticului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.