Acasă Politic Noul ”prințișor” de Dorobanți are 18 ani și e mai șmecher ca...

Noul ”prințișor” de Dorobanți are 18 ani și e mai șmecher ca fiul Rovanei Plumb. Fetele-l preferă pe el

DISTRIBUIȚI

Petrișor de la Vâlcea este noul crai de Dorobanți care, în urmă cu ceva timp, i-a dat șah-mat lui Bozo, fiul Rovanei Plumb, afișându-se la NUBA Cafe cu un Mercedes S65, al cărui preţ de pornire este 250.000 de euro, peste Mercedes-ul lui Bozo un S63, tot negru, ca şi al lui Petru Florescu, însă ceva mai slab dotat.

CITEȘTE ȘI Rovana Plumb: fals în declarația de avere sau avere nejustificată?

Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, este fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A. Cu toate că firma pe care tatăl său o deţine este în insolvenţă, Florescu Jr. se respectă atunci când iese în oraş. Tatăl lui Petru Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost reţinut la începutul anului 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era doar de un milion de lei. Citește continuarea pe cancan.ro

2 COMENTARII

  1. un articol care face propaganda prostului gust si cocalarismului, dar care reprezinta Romania de azi asa cum e , inapoiata , stridenta, violenta si cocalara…. aici (in Suedia) milardarii, pentru ca exista si aici oameni mai bogati desi toti par a fi, nu stiu ce sa faca astfel incat sa se confunde cu oamenii simpli si sa fie cat mai modesti… ma rog, diferenta sta in sutele de ani de emancipare sub protestantism iar in prezent marcati de un ateism sau agnosticism care promoveaza modestia, solidaritatea sociala si spiritul justitiar versus Romania, o societate „drept credincioasa”, cara cauta izbavirea in sarutatul ciolanelor pentru obtinerea de favoruri divine, inchinare la temple si fiinte supranaturale, cu ignorarea stiintei , educatiei si bunului simt. Redactie Curentul, de ce e noul printisor mai smecher, ca eu tot nu am inteles?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.