Acasă Politic Orban lovit informativ: escrocul Baranga nu a fost director adjunct la ORNISS...

Orban lovit informativ: escrocul Baranga nu a fost director adjunct la ORNISS așa cum a mințit în CV

DISTRIBUIȚI

Din CV-ul lui Laurențiu Baranga, proaspăt numit de premierul Ludovic Orban la conducerea Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor reiese că acesta a ocupat funcția de director adjunct la Orniss, ceea ce este de fapt o minicună. Penibilă situație pentru premierul Orban care în mod evident nu a fost informat de cei care trebuiau să o facă despre anularea diplomelor de către instanță așe acestui nenorocit, absolvent pe bun doar de școală profesională.

Referitor la informațiile apărute în spațiul public, cu privire la Baranga Laurențiu, ORNISS face următoarele necesare precizări:

„Contractul individual de muncă al domnului Baranga Laurențiu cu ORNISS a fost suspendat în perioada 01.10.2016 – 30.09.2019.

Începând cu data de 01.10.2019, contractul individual de muncă al domnului Baranga Laurențiu cu ORNISS a încetat.

Deci, practic, în ultimii 4 ani calendaristici, domnul Baranga Laurențiu NU a mai avut nicio legătură cu ORNISS.

În perioada în care domnul Baranga Laurențiu a activat în cadrul ORNISS, nu a îndeplinit niciodată și sub nicio formă, calitatea de adjunct al conducătorului instituției.

ORNISS colaborează cu organele de cercetare penală pentru lămurirea tuturor aspectelor relevante referitoare la activitatea dommnului Baranga Laurențiu”, transmite purtătorul de cuvând al instituției, Simona Caraiani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.