DISTRIBUIȚI
Laura Vicol, Pavel Popescu, Oana Țoiu

Nouă deputați, cinci de la PNL, doi de la PSD, unul de la UDMR și unul de la USR, pleacă într-o excursie în Statele Unite să discute chestii despre securitatea națională fără a avea confirmată vreo întâlnire oficială la momentul cererii de acordare de fonduri publice.
Vizita a fost aprobată de Biroul Permanent al Camerei Deputaților fără ca organizatorii să poată spune ce întâlniri vizează. Ei nu au fost invitați de nimeni, scriu jurnaliștii de la LUMEA POLITICA.
Excursia a fost planificată de deputatul Pavel Popescu. El a semnat pe 27 aprilie 2022 o adresă transmisă de Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională către Direcția Generală de Afaceri Externe și Protocol din Camera Deputaților prin care cere finanțarea excursiei motivând ambiguu: „În contextul aniversării a 25 de ani de la aniversarea Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii, a evoluțiilor de securitate din proximitatea României și importanța unei abordări integrate a cooperării transatlantice în vederea avansării obiectivelor prioritare ale statului român pe linie bilaterală, vă adresez rugămintea de a dispune măsurile necesare pentru efectuarea unei vizite oficiale în SUA”, pentru ca la finalul documentului prezentat de Lumea Politică Pavel Popescu să recunoască faptul că procesul de confirmare a întrevederilor nu este confirmat. Citește integral la LumeaPolitica.ro

4 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Este o epidemie de risipit banii publici, dupa modelul patentat recent de catre Florin Catzu si liderii din PSD ce s-au plimbat in SUA -de data recenta, uite ca si noii politruci de factura USR-irista isi bat pur si simplu joc de banii contribuabilor romani. Ce sa cred ca mesajele publice date de Marcel Ciolacu cu privire la dezastrul incasarilor bugetare este real !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.