Acasă Politic Pedelistul Sorin Paveliu – contracandidatul Elenei Udrea în Drumul Taberei

Pedelistul Sorin Paveliu – contracandidatul Elenei Udrea în Drumul Taberei

DISTRIBUIȚI

Deputatul Sorin Paveliu a declarat, ieri, că nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "să se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat în Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida și secretarul executiv Elena Udrea.
Potrivit lui Paveliu, membrii din conducerea PD-L i-au spus acestuia că, prin decizia luată de el, "se situează în afara partidului".
El a povestit nemulțumirile sale legate de candidaturile pentru colegiile din Drumul Taberei și faptul că, pentru sectorul 6, conducerea filialei PD-L a decis să îi nominalizeze pe Elena Udrea, pe "mai puțin cunoscutul om de afaceri Daniel Geantă" și respectiv pe Radu F. Alexandru.
Sorin Paveliu a vorbit și despre discuția pe care a avut-o luni cu conducerea PD-L, în care i s-a propus să candideze în alte sectoare și chiar în Executiv, în cazul în care PD-L ar ajunge la guvernare.
Paveliu a spus că a refuzat aceste alternative propuse de conducerea partidului, că vrea să candideze în Colegiul 25 din Drumul Taberei, pentru că locuiește în acest cartier de 20 de ani și nu crede că, prin candidatura sa ca independent, va fi afectată candidatura Elenei Udrea, desemnată de PD-L pentru același Colegiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.