Acasă Politic Pesedistul Rece il cheama pe Blanculescu la tribunal

Pesedistul Rece il cheama pe Blanculescu la tribunal

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Traian Rece a anuntat ca il va actiona in instanta pe presedintele Autoritatii Nationale de Control (ANC), Ionel Blanculescu, pentru lezarea imaginii societatii Club 21 Perfect, al carei actionar unic este parlamentarul social-democrat. In urma controalelor efectuate de ANC, APAPS decisese, miercuri, sa nu acorde mandatul final comisiei de negociere pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare de actiuni dintre Traian Rece si SC IMUM Medgidia. In acelasi timp, AVAB a declansat procedura de executare silita impotriva firmei lui Rece, pentru o creanta de 27.000 de dolari.

Rece sustine ca in problema preluarii pachetului majoritar de actiuni de la IMUM, legea mentioneaza ca este perfect compatibila calitatea de proprietar cu cea de senator. -Amendam declaratiile domnului ministru Blanculescu ca fiind de rea-credinta sau pricinuite de vremea torida, care stoarce nu numai vlaga din om, ci si creierul, inteligenta (atat cat este ea) din persoanele fie si publice-, se arata intr-un comunicat remis de Traian Rece.

-Stiam ca vinovatii se vor speria si vor trece la contraatac…-

-Stiam ca vor ridica vocea multe persoane care, simtindu-se vizate de controlul nostru, vor incerca sa conteste controlul. Stiam ca nu va trece mult pana cand vinovatii se vor speria si vor trece la contraatac, sfidand legea, autoritatea si bunul simt. (…) Atrag atentia persoanei recent vizate de control, care s-a simtit datoare sa ma ameninte printr-un comunicat de presa presarat cu insulte, ca nu are rost sa-si consume energia cu astfel de actiuni. Domnia sa nu se afla in conflict cu mine, ci cu legile statului roman si va plati ca atare-, se spune intr-un comunicat-replica venit de la Ionel Blanculescu. Pe un ton inchizitorial, seful Controlului ameninta ca-i va spulbera pe toti cei care -s-au obisnuit sa se conduca dupa principiile bunului plac-, tratand -Romania ca pe mosia lor proprie-. Finalul este apocaliptic: -Nimeni nu va scapa de Control, oricine ar fi el, oricare i-ar fi rangul sau afilierea politica. Controlul ii va cauta si ii va pedepsi pe toti aceia care au furat din buzunarul cetateanului roman si ii va determina sa plateasca pana la ultimul leu. Nu exista exceptii, nimeni nu este protejat si nimeni nu va fi iertat-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.