Acasă Politic PNL ar vrea să guverneze fără USR-PLUS dacă s-ar putea. Cîțu nu-l...

PNL ar vrea să guverneze fără USR-PLUS dacă s-ar putea. Cîțu nu-l remaniază pe Năsui

DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu nu ia în calcul o remaniere în acest moment, după ce deputatul PNL Pavel Popescu a spus că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar trebui să plece din funcție petru că a cerut Parlamentului amânarea dezbaterilor în Parlament asupra Legii 5G. Mai mulți lideri PNL cred că Năsui este în pericol să fie remaniat.

„Nu, nu iau în calcul o remaniere în acest moment”, anunță Florin Cîțu, întrebat dacă ministrul Economiei, Claudiu Năsui, va fi remaniat, așa cum cer unii lideri PNL.

Premierul precizează că miniștrii sunt evaluați permanent și că prioritățile Guvernului sunt altele.

„În acest moment ne concentrăm pe un PNRR de succes, pe o campanie de vaccinare de succes, să revenim la normalitate și să avem o economie care explodează. Deja vedeți că estimările cu care am început anul deja se modifică, fiecare agenție de rating, instituție internațională vine și spune că lucrurile merg mai bine, estimează o creștere economică mai mare, ceea ce înseamnă investiții, ceea ce înseamnă locuri de muncă mai multe și așa mai departe”, conchide Cîțu.

Deputatul PNL Pavel Popescu a spus că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, ar trebui să plece din funcție, după ce a cerut Parlamentului amânarea dezbaterilor în Parlament asupra Legii 5G.

„Cu o astfel de greșeală pleci acasă instant din orice guvern. Claudiu, chiar dacă Președintele și Premierul au fost de data asta indulgenți cu tine, aștept să vedem instant demisia celor care ți-au pus acea comunicare în față, pentru semnat. Pentru că acea comunicare conține niște formulari pe care le-am văzut cu toții în zeci de adrese și comunicări transmise de specia lașpăgarilor în ultimii 2 ani, pentru a bloca această lege”, declara Pavel Popescu.

1 COMENTARIU

  1. Cand afli ca PNl protejeaza o beizadea a PSD-ului – un anume Catanicioiu fara concurs, ca angajeaza un ospatar pe un post care necesita studii de inginerie, incepi sa intelegi ca am votat PNL ca sa constat ca se continua aceleasi practici PSD-iste in materie de promovare sociala a psudo -valorilor si ca Romania este practic lipsita in mod institutionalizat de resursa umana necesara ca sa asigure progresul acestui popor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.