Acasă Politic PNL nu-și uită foștii parteneri din PSD: Copilul lui madam Cătăniciu angajat...

PNL nu-și uită foștii parteneri din PSD: Copilul lui madam Cătăniciu angajat fără concurs la Guvern

DISTRIBUIȚI

Fost prefect de Cluj, numit la începutul acestui an de PNL ca secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, Mircia Abrudean l-a angajat consilier și pe fiul deputatei Steluța Cătăniciu, fostă ALDE, fostă PSD, actuală PP-USL. Despre deputata PP-USL puteți citi mai multe în articolul: Escroaca Steluța Cătăniciu – jurnaliștii denunțați de ea pentru șantaj au fost achitați definitiv după 11 ani de procese.

Copilul și-a început cariera bugetară cea fără de concursuri de angajare, în Ministerul Muncii în funcția de consilier al ministrului Mariana Câmpeanu, apoi a fost recomandat de mămica la Transelectrica pe funcția de manager, iar acum acesta a fost angajat la SGG.

CV-ul beizadelei nu este public prin urmare, presupunem rezonabil că îi este rușine cu acesta. Despre Tudor Rareș Cătăniciu se știe că are puțin peste 30 de ani și că e pasionat de golf, doar obrazul subțire, cu cheltuială se ține.

2 COMENTARII

  1. Foarte tare articolul, dezvaluie increngaturile de afaceri trans-partide dintre conducerea PSD-PNL si trimite discursurile populiste promovate de Rares Bogdan la lada de gunoi a istoriei, pur si simplu iti dai seama ca exista o clica ce-si imparte reciproc avantajos beneficiile materiale ale Romaniei intr-o falsa competitie politica !!!
    Sa explice acum domnul Ludovic Orban cum s-a pastrat intacta genealogia PSD-ului in functiile de decizie din statul roman cand pe toate posturile mas media el se lauda ca este la conducerea / administrarea acestei tari..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.