Acasă Social Vezi dacă în localitatea ta începe școala fizic sau online

Vezi dacă în localitatea ta începe școala fizic sau online

DISTRIBUIȚI

Ministerul Educației a publicat lista (disponibilă la finalul articolului) pe județe a ratei de infectare cu Covid-19 în toate localităție din România, în funcție de care va începe școala în format fizic miercuri, 5 mai. Amintim că în localitățile cu rata de infectare peste 1 la mia de locuitori vor merge miercuri la școală, fizic, doar elevii din clasele primare.

Acolo, elevii de gimnaziu și liceu – exceptând clasele terminale – vor face școală online.

Este vorba de peste 1900 de localități în scenariul unu – rata de incidență sub 1 la mie, acolo unde toți elevii vor merge la școală față în față, și circa 1200 localități în scenariul doi.

Toți elevii din clasele terminale – clasa a VIII-a, a XII-a și a XIII-a – încep școala pe 10 mai, cu excepția celor care se vor afla în localități carantinate.

VEZI AICI Lista cu rata de infectare pe localități întocmită de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției Tot ce este cu verde înseamnă localitate unde se merge fizic la școală, galben înseamnă școală online pentru clasele de gimnaziu și liceu exceptând clasele terminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.