Acasă Politic PNL Suceava : Crin, președinte în 5 luni și-un pic

PNL Suceava : Crin, președinte în 5 luni și-un pic

DISTRIBUIȚI

Liberalii de Suceava au pornit mai devreme decåt restul partidului efortul de a-l face președinte pe Crin Antonescu, odată cu lansarea campaniei „20 de săptămâni pentru Crin Antonescu președinte“. Anunțul a fost făcut de Alexandru Băișanu, liderul județean al PNL, în cadrul unei conferințe de presă ținute duminică.
Paradoxal, în ciuda numelui, campania liberalilor suceveni nu se concentrează mai deloc pe Crin Antonescu, ci pe atacuri la adresa partidelor rivale, PSD și PD-L, și nu va cuprinde chestiuni de interes național, ci se va axa pe disputele județene.
„Vom prezenta greșelile guvernării PDL-PSD, cåt de mult au tras înapoi țara din ceea ce am făcut noi cåt am fost la guvernare și vom arăta și atuurile noastre“, a spus Băișanu.

PNL, dezorganizat în teritoriu

„Campania“ liberalilor suceveni nu este parte a vreunei acțiuni coordonate la nivel național a partidului și pare să reflecte situația destul de proastă în care se găsesc filialele PNL după ieșirea de la guvernare.
Lipsite de resursele bugetare și de sprijinul politic ce le dădea forță, dar și dezorganizate după ce echipa lui Crin Antonescu nu a reușit să propulseze un organizator cu influență la nivel național, organizațiile județene și locale ale PNL au început să acționeze disparat și folosindu-se mai mult la campanii de atacuri la adresa puterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.