Acasă Politic Ponta caută cu disperare electorat: este gata să-l preia și cel de...

Ponta caută cu disperare electorat: este gata să-l preia și cel de la „domnu` Dan”

DISTRIBUIȚI

Dacă nu a reușit să atragă „liberalii roșii”, votanți ai defunctei USL, Ponta se reorientează rapid spre masa de telespectatori votanți ai OTV din ograda lui Dan Diaconescu. Cu aceștia drept suport electoral, Ponta vrea să ajungă președintele României. El a declarat, luni, că el nu se ruşinează cu electoratul PPDD şi că vrea să reprezinte acest electorat. Chiar și așa, PSD și sateliții săi insignifianți UNPR și PC nu au mai mult de 35%, atât cât a obținut la europarlamentare.

Cu cei sub 10% votanți ai PPDD, Ponta nu poate trece de 50% pentru a deveni următorul președinte al României. Cu toate acestea, Ponta este disperat să strângă voturi de oriunde. „PPDD a obţinut în 2012 peste 10% din voturi, iar electoratul PPDD eu îl consider un electorat important, care trebuie reprezentat şi pentru care trebuie să existe politici sociale, economice adecvate. Eu nu mă ruşinez cu electoratul PPDD, eu vreau să reprezint acest electorat şi vreau să luăm măsuri pe care acest electorat le susţine”, a spus Ponta.

 

El a arătat că PPDD a fost votat în structurile locale şi parlamentare şi că nu va fi niciodată de părerea, care se induce în acest moment, că dacă PPDD face majoritate cu PDL şi PNL e un partid frumos şi deştept şi dacă face cu PSD e ceva rău. ”Acest discurs dublu pentru mine nu are niciun fel de valoare. Noi nu am rupt USL la nivel local, a fost o victorie politică a domnului Blaga, care i-a păcălit pe cei de la PNL”, a spus Ponta. Întrebat dacă a discutat cu PPDD şi o susţinere pentru candidatul PSD la prezidenţiale, Ponta a răspuns, ironic: ”Dacă intră domnul Dan în turul doi, îl susţinem noi. Dacă intră al nostru, ne susţin ei. E corect”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.