Acasă Politic Premierul: sindicaliștii din Sănătate au pus pe primul loc dotarea spitalelor și...

Premierul: sindicaliștii din Sănătate au pus pe primul loc dotarea spitalelor și pe ultimul loc partea de salarizare

DISTRIBUIȚI

Dacă șefii Sanitas declară că se luptă pentru salariile membrilor de sindicat care le asigură venituri de mii de Euro lunar, iată că premierul Mihai Tudose îi contrazice.

„Sistemul este, din păcate, neadaptat la ce oameni minunați lucrează în el. Cu oamenii stăm foarte bine, personalul — de toată calitatea, dar sistemul este un pic bolnav și încercăm să-l însănătoșim și pe el. Este foarte important că atât cadrele medicale, cât și asistentele medicale, toți lucrătorii din sănătate, în discuțiile pe care le-am avut cu domniile lor, au pus pe primul loc partea tehnică, partea de dotare a spitalelor, lăsând cumva pe ultimul loc partea de salarizare, nefiind nici ea lipsită de importanță”, a declarat vineri premierul Mihai Tudose la Deva.

Premierul a vizitat, vineri Spitalul Județean de Urgență Deva, remarcând faptul că secția de pediatrie, care funcționează acum într-o clădire veche de patrimoniu, trebuie mutată într-un spațiu nou.

„Secția de pediatrie, cu toate eforturile făcute de Consiliul Județean, este clar că n-ai ce să-i mai faci. Este o clădire de patrimoniu și la modul la care a început Deva să se dezvolte este clar că va trebui mutată în corpul nou, cu tot ce înseamnă dotări, atât de natură hotelieră, cât și din punct de vedere al tehnicii medicale”, a apreciat șeful Guvernului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.