Acasă Politic Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea a anunțat la televizor...

Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea a anunțat la televizor că iubește o fată blondă

DISTRIBUIȚI

Două chestiuni cruciale a anunțat Liviu Dragnea într-un interviu la Antena 3. Stați, să nu credeți că a renunțat la imbecilitatea condicii introduse de Olguța sau la inepția SplitTVA introdusă de profesorul de sport Ilan Laufer. Nu! Liderul PSD a mărturisit că în timpul liber joacă Angry Birds și este chiar un jucător foarte bun și că își va rade mustața când PSD va câștiga alegerile prezidențiale.

După care sec, Liviu Dragnea a recunoscut că iubește: ”Iubesc o fată care e blondă” a spus Dragnea. Știu că sunt trei dar doar oricare două dintre ele sunt cruciale.

Cu 30 de ani mai tânără ca iubitul ei, Liviu Dragnea, Irina-Alexandra Tănase scria pe contul său de Facebook în decembrie 2016 după ce președintele Iohannis a refuzat să o numească pe Shhaideh premier:  „se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și postată pe www.cronicipebune.ro. Angajată de Dragnea pe bani publici, Irina-Alexandra Tănase are 25 de ani și, evident, e foarte deșteaptă nu ca prostul de neamț care nu a numit-o pe nevasta ăluia (mulțumim, neamțule!). Fata promite, având în vedere că Elena Udrea și Elena Ceaușescu au așteptat ani de zile să deschidă gura în public împotriva cuiva. Irina a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării și apoi consilieră la Vasile Dîncu. Banii publici sunt delicioși.

Vă reamintim că după ce Dragnea a făcut-o deputată Cătălina Ștefănescu s-a combinat cu beizadeaua Președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, pe care l-a părăsit pentru Dan Șova etc.

În noiembrie 2016, Dragnea și Irina au fost surprinși de paparazzi. Detalii în articolul Liviu Dragnea și-a tras iubită cu 30 de ani mai tânără și s-au mutat împreună. Galerie foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.