Acasă Comunicate Primarul Sectorului 2: mai mulți directori nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu

Primarul Sectorului 2: mai mulți directori nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat că verificările Corpului de Control relevă că mai mulţi directori din autoritatea locală nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu şi că, de săptămâna viitoare, programul Comisiei de Disciplină devine „aglomerat”.

„La fix o lună de la preluarea mandatului avem nişte concluzii. Avem rapoarte de la Corpul de Control, de la Auditul intern. De săptămâna viitoare, programul Comisiei de Disciplină devine brusc aglomerat. Am analizat o tonă de documente. Da, o tonă, fiindcă de fiecare dată când pui o întrebare incomodă, cei vizaţi te îngroapă în hârtii în speranţa că te buimăcesc. Am luat la rând fiecare direcţie. Am luat la puricat tot ce ne-a ridicat semne de întrebare. Am trimis Corpul de Control să verifice rând cu rând actele şi procesele suspecte”, a scris Radu Mihaiu, vineri, pe Facebook.

Potrivit acestuia, concluziile nu sunt bune.

„Avem directori care nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu, avem directori care au ignorat recomandarea celor avizaţi şi au semnat achiziţii neconforme, avem multă minciună şi oameni care umflă cifrele pentru a da bine, în special pentru ei. O spun clar şi public – NU tolerez incompetenţa. NU tolerez minciuna. Şi în niciun caz NU voi acoperi pe nimeni, cum se practica până acum. Orice urmă de hoţie îşi va găsi calea către procurori”, a subliniat Radu Mihaiu.

3 COMENTARII

  1. Stai putin, nu te grabi sa tragi concluzii pripite, acesta este potentialul uman pe care l au gasit de la precedesorul tau.
    Daca nu si au indepilit obligatiile din fisa postului poti sa aplici prevederile legale din codul muncii si astfel rezolvi problema incompetentei sau a relei vointe din partea angajatilor la orice institutie publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.