Home Politic PSD face campanie electorală în curtea școlii. Costoiu a îndemnat la vot...

PSD face campanie electorală în curtea școlii. Costoiu a îndemnat la vot la o petrecere pe terenul de sport

DISTRIBUIŢI

 

Ministrul Cercetării și Învățământului Superior își face campanie electorală în curtea școlii. Mihnea Costoiu, candidat la un post de senator, a ținut un discurs pe terenul de sport al unei școli generale din comuna gorjeană Bâlteni, potrivit digi24.ro. 

 

Primăria a prezentat întâlnirea electorală drept prima ediție a zilelor localității și a promis o masă gratuită pentru toți participanții. Nimeni nu a mai apucat să mănânce, după ce rivalii politici au anunțat că vor face reclamații la Biroul Electoral Județean.

 

Prima ediție a zilei comunei Bâlteni s-a transformat într-un miting electoral care i-a avut ca invitați pe Mihnea Costoiu și Mircea Pașcu, ambii candidați pentru alegerile de duminică. Edilii au profitat de ocazie și au împânzit curtea școlii cu bannere și pliante cu sigla PSD.

 

Mai avem școli de reabilitat, canalizarea care e în proiect, care e în proiectele realizate de Consiliul Județean”, a spus Mihnea Costoiu.

 

Să veniți la vot și să ne votați pentru că să știți că suntem oameni seriosi. Și noi pe lista de europarlamentare și domnul senator, care se pregătește pentru votul dumneavoastră duminica aceasta”, a spus și Mircea Pașcu.

 

Primarul comunei Bâlteni, Gheorghe Păsărin, a spus că pentru eveniment s-au alocat în jur de 300 sau 400 de milioane de lei vechi.

 

Sărbătoarea nu a fost pe placul rivalilor politici, care au amenințat că vor sesiza Biroul Electoral.

 

Pentru că s-a folosit școala pe post de panou de afișaj pentru PSD și un ministru își calcă în picioare statutul și face campanie electorală într-o școală”, spune Dan Vâlceanu, președinte PDL Gorj, citat de digi24.ro.

 

Petrecăreții fuseseră anunțați că vor primi câte o porție de tochitură cu mămăligă. Însă, după amenințările cu reclamația la Biroul Electoral, mâncarea a dispărut.

 

Mihnea Costoiu, actualul ministru delegat al Cercetării, candidează pentru funcția de senator într-un colegiu din Gorj. Cel care a ocupat postul după alegerile din 2012 a fost numit judecător la Curtea Constituțională.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.