Home Politic PSD Iași critică onoarea și demnitatea lui Nicolae Ciucă

PSD Iași critică onoarea și demnitatea lui Nicolae Ciucă

DISTRIBUIŢI

Cât valorează onoarea şi demnitatea lui Nicolae Ciucă. Preşedintele PNL îi încolonează pe inculpaţii Chirica şi Alexe pentru Primărie şi Consiliul Judeţean Iaşi!

Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, fratele ambasadorului României în SUA şi, mai nou, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, fost prim-ministru al României, două personalităţi care ar trebui să fie garanţi ai transparenţei şi corectitudinii în administraţie au dat ieri o nouă palmă democraţiei şi ieşenilor.

Nicolae Ciucă a anunţat triumfător că îi va susţine necondiţionat pe cei doi inculpaţi Mihai Chirica şi Costel Alexe pentru a candida, din nou, la Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi. Lipsa de viziune şi proiecte, dar şi multitudinea de dosare penale în care aceştia sunt cercetaţi de instituţiile abilitate, ar trebui să fie argumente suficiente pentru liberali de a lua decizii în favoarea ieşenilor şi nu a unor grupuri de interese locale.

Prefectul Bogdan Cojocaru, preşedintele interimar al PSD Iaşi a subliniat faptul respinge orice posibilă alianţă electorală la Iaşi cu PNL, dacă liberalii nu se vor reforma.

2 ARII

  1. Onoarea si demnitatea lui Ciuca este tot atat de valoroasa ca si a majoritatzi ofitzerilor superiori si generalilor din armata Romana,Politzie si Securitate,cu a magistratzilor si a oamenilor politici care au condus Romania dupa 1990,degeaba datzi in PNListi mai PSDishtilor caci voi F.S.Nisti,PDSRisti si PSDisti acelashi partid cu nume diferite atzi furat din Romania mai mult sau egal cat restul partidelor care au fost la putere in Romania incepand cu anul 1990.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.