DISTRIBUIȚI

Ales în funcția de prim-vicepreședinte al PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat că va demisiona, în luna septembrie, de la șefia ANCOM unde încasa un salariu de 7000 Euro lunar. În cei 3 ani de șefie singurul lucru prin care s-a remarcat a fost că în loc să îmbunătățească procedurile de localizare la 112 ca șef al ANCOM, nesimțitul de Grindeanu s-a plimbat cu miss Buzău pe bani publici în Insulele AZORE. Detalii AICI.

El a explicat că are la dispoziție 90 de zile să aleagă între cele 2 funcții și o alege pe cea din PSD.

”Conform legii, am 90 de zile de la intrarea în incompatibilitate. Alegerea am făcut-o și în luna septembrie voi demisiona de la șefia ANCOM.”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat de angajarea la ANCOM a șase consiliere printre care fata lui Paul Stănescu și miss Buzău, Grindeanu a răspuns cu nesimțire că așa vrea el. Detalii AICI.

2 COMENTARII

  1. GRINDEANU TREBUIE ANCHETAT PENAL CAT MAI URGENT PENTRU TOATE ATROCITATILE SI ABUZURILE COMISE IN FUNCTIA DE șef ANCOM . ESTE INCREDIBIL CE „orori” A PUTUT COORDONA impotriva normalitatii unei societati precum cea romaneasca demolata de imoralitati si hotii, in aceasta functie ocupata total abuziv cu ajtorul rudelor securiste din politica de kkt a tarii.

    • Chiar daca ai dreptate ma PILAT nu il v-a ancheta nimeni pe Grindeanu pentru ca nulte din abuzurile despre care vorbesti au fost facute de Sorin tocmai pentru ca a primit ordin de la sefi acelora care ar trebui sa il controleze.
      Sper sa nu am dreptate si sa se inceapa odata curatenia in tara asta si in cazul asta si al militienilor care dupa ce au fost prinsi ca au calcat stramb si-au dat demisia si primesc pensie plus pensie de serviciu de la statul Roman si in multe alte cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.