Acasă Politic Raluca Paraschiv Anton, fostă dansatoare din buric, angajată via PNL Sector 4...

Raluca Paraschiv Anton, fostă dansatoare din buric, angajată via PNL Sector 4 într-o companie strategică. Are și aptitudini de machieuză!

DISTRIBUIȚI

Raluca Paraschiv Anton , o fostă dansatoare din buric sub numele AYANA, prezentată de presă ca un make-up artist de succes, a fost angajată la compania de stat care întreține sistemul energetic național. „Femeia este o mondenă cu aspirații mari și o cunoscută a ziarelor de scandal. Ea are un trecut de fată de oraș. La începutul acestei luni, femeia a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica, compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național. Raluca paraschiv Anton – Ayana a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”, scriu jurnaliștii de la Lumea Politică.

Citește și Ajunsă președintă la Hidroelectrica după ce a făcut sex pe canapeaua lui Crin, Lambru a avizat salarii lunare de 15.000 de euro în instituția de stat

Arătoasa machioză a fost susținută de unul din șefii PNL Sector 4, Silviu Mototolea, apropiat al PSD-istului Niculae Bădălău și văr al interlopului Emi Pian. 

Citește integral pe lumeapolitica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.