Home Politic Războiul de campanie Băsescu-Ponta: faza pe izmene

Războiul de campanie Băsescu-Ponta: faza pe izmene

DISTRIBUIŢI

Jignirile de campanie dintre președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta au ajuns la un nivel mizerabil, desprins parcă din mahalaua Ferentarilor. Cei doi nu mai au nicio limită iar vulgaritățile lor depășesc orice normă a bunului simț. Evident, în mijlocul celor doi stă un personaj reprobabil de gen feminin- Elena- menit încă din antichitate să provoace războaie ce ating sfera patologicului. De aici, nu a mai fost mult până ce cei doi cocoși și-au dat „proba bărbăției” în jurul cucoanei toxice, dovedind încă o dată spița josnică din care își trag rădăcinile și implicit educația. Oameni de o astfel de factură conduc astăzi România iar unii își tot pun întrebări retorice de ce lucrurile merg în acest fel în țara noastră.

Așadar, Ponta și Băsescu au început să umble prin budoare. În stilul deja consacrat, PSD a deschis balul apropo-urilor despre un lucru poate deja cunoscut în anumite cercuri despre o pretinsă relație amoroasă între un „cuc” și o pupăză”. Mișto-ul de mahala a fost făcut de către primarul Constanței, Radu Mazăre, în direct la „PSD TV” (cunoscută generic drept RTV) patronată de senatorul social-democrat, Sebastian Ghiță. Asta după ce tonul a fost dat de Victor Ponta care a lansat idea unor relații extraconjugale între Băsescu și Udrea.

Neveste și copii abandonați

Vaporean cu multă experiență la „bibliotecile din port”, după cum singur recunoștea, Băsescu nu s-a lăsat nici el mai prejos și a contraatacat cu câțiva centimetri sub centură într-un spirit talionic. Vorbind despre trecutul de „pisicuț” a lui Ponta, Băsescu a răbufnit în direct și a început să îi spele în public rufele, și ele murdare, ale lui Ponta. „Să mă întrebe dacă poate să candideze la Primăria Capitalei, dacă nu mă înşel foarte tare şi dacă aş vrea să îi fiu naş. Era un pisicuţ (..) Pur şi simplu s-a cerut să vorbească cu mine şi l-am primit, eram parlamentar de opoziţie. Cum şi-a lăsat soţie însărcinată în şase luni ca să se însoare cu fiica unui prea puternic din PSD la el nu trebuie să ne mire, cum nu trebuie să ne mire şi modul în care s-a cam muşamalizat aventura lui şi relaţia lui cu Dumnezeu să îl ierte procurorul Panait”.

Nu știm ce ar mai putea urma după un astfel de episod de cea mai joasă speță în care cei doi s-au atacat în registrul extraconjugal. Probabil o partidă bună de înjurături de mamă pentru ca peisajul căruțelor cu coviltir să fie complet. Astfel de personaje se regăsesc în fruntea țării iar viitorul nu se anunță deloc unul al bunului simț sau al valorilor unei societăți normale. Astfel, comportamentul deviant netaxat nu poate naște decât monștri politici cu chiloții la vedere.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.