Acasă Politic S-a trezit si Ponta din mijlocul mioarelor: Situatia din Ucraina va fi...

S-a trezit si Ponta din mijlocul mioarelor: Situatia din Ucraina va fi discutata in CSAT

DISTRIBUIȚI

Desi criza din Ucraina s-a transformat deja intr-un razboi in toata regula, guvernul Ponta nu a reactionat prea convingator pentru a avea o pozitie transanta fata de aceasta situatie. Violentele s-au extins spre regiunea Odesa si se apropie de granitele Romaniei. Intrat in campanie pentru europarlarmentare si prezidentiale, premierul Victor Ponta s-a trezit duminica ca este nevoie de o discutie serioasa in CSAT pe acest subiect. Asta dupa ce cu o zi in urma, Ponta dadea asigurari ca niciun cetatean roman nu este in pericol.

El a afirmat duminică, la Negrești Oaș, că situația de criză din Ucraina este „o mare problemă pentru România și mai ales pentru” Republica Moldova, iar aceasta trebuie discutată în CSAT. „Sunt absolut convins că e o criză și o mare problemă pentru România și mai ales pentru Moldova și că lucrurile acestea trebuie să le discutăm în Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru că aici nu mai e vorba de un pericol teoretic. Vedeți că situația se înrăutățește și că instituțiile statului român trebuie să dea un răspuns foarte clar, cum suntem pregătiți și ce avem de făcut în viitor”, a declarat Ponta.

Cu razboiul la poarta, USD pozeaza la bai de multime

Premierul Victor Ponta alături de vicepremierul Liviu Dragnea și ministrul agriculturii Daniel Constantin participă duminică la sărbătoarea „Sâmbra oilor” de la Huta Certeze. Președintele Traian Băsescu a afirmat sâmbătă seara că situația Ucrainei a fost discutată demult în Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), adăugând că premierul Victor Ponta „nu și-a dat seama când”. „S-a discutat demult, dar nu și-a dat seama când”, a spus șeful statului, întrebat despre declarația premierului Victor Ponta cu privire la discutarea situației Ucrainei în ședința CSAT.

Premierul Victor Ponta a afirmat, sâmbătă, la Târgu-Jiu, că, în contextul situației tensionate din Ucraina, „niciun cetățean român nu este și nu va fi niciodată în pericol”, iar România nu este amenințată, deși „regiunea este un focar de pericol”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.