Acasă Politic Se cere demisia viceprimarului recidivist Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a lui Firea

Se cere demisia viceprimarului recidivist Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a lui Firea

DISTRIBUIȚI

PNL București este revoltat de limbajul și de disprețul arătat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu față de utilizatorii mijloacelor alternative de transport din oraș și îi cere demisia.

În direct, la postul radio București FM, în cadrul emisiunii “În comunitate”, Bădulescu declara: Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta… Domn’le, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puți. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu. Câteva minute viceprimarul Bădulescu a completat: ”Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c…! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c* și să put! Eu sunt curat, sunt crescut la țară”.

Grobian limbaj al viceprimarului, un om care nu poate ocupa o demnitate publică. Sfidează, practic, toate încercările bucureștenilor de a trăi echilibrat în acest oraș sufocat de trafic. Vorbim de același viceprimar care a declarat că a mințit cu privire la 10 august. Tot Bădulescu este cel care jignește în ședințele de Consiliu General, care jignește jurnaliști. Cu acest tip de oameni vrea Gabriela Firea să facă performantă în administrație, Violeta Alexandru, Președinte PNL București.

PNL București califică drept inacceptabil faptul că viceprimarul Capitalei face asemenea declarații în condițiile în care cel mai mare oraș al României are doar 10 km de piste de biciclete – cel mai mic număr comparat cu celelalte orașe europene(Strasbourg – 580 km, Antwerpen – 500 km, Paris – 370 km, Copenhaga – 350 km, Barcelona – 200 km, Ljubljana – 73 km). Bucureștiul este cea mai aglomerată Capitală din Europa, cu o medie de 9 zile pe an petrecute doar în trafic de către locuitori.

Declarația viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu reflectă atitudinea întregii administrații față de transportul alternativ și în general, față de oamenii civilizați din acest oraș. Primăria Municipiului București, în frunte cu Primarul PSD Gabriela Firea afirma, în primăvara acestui an, că vor fi demarate lucrările pentru construirea a 48 de km de piste de bicicletă în București. Proiectul Primăriei Capitalei, care viza construirea a patru piste pentru biciclete în valoare de 44,5 milioane lei a primit finanțare de la bugetul de stat, fiind aprobată o Hotărâre de Guvern în acest sens. Până în acest moment, niciun kilometru nu a fost realizat.

„În condițiile în care Bucureștiul este sufocat de trafic, fapt ce aduce grave consecințe pentru calitatea vieții noastre, Aurelian Bădulescu vine să ne arate cum tratează, în realitate, administrația PSD subiectul transportului alternativ. Degeaba dă PSD la București vouchere pentru biciclete, iată cât respect au pentru utilizatorii mijloacelor de transport alternativ. Pentru atitudinea incalificabilă, cer public demisia viceprimarului dar și un raport clar din partea Primăriei Municipiului București cu privire la situația celor 48 de km de pistă promiși” – Violeta Alexandru, Președinte PNL București.

1 COMENTARIU

  1. BADULESCU ,eu nu pot sati spun decat sa ramai asa cum esti si ve ramane sigur .IN OLANDA,AMSTERDAM mai mult de jumatate di locuitorii orsului 821.752 (2015) merg cu bicicleta . Tu umbra cu buletin a ce mirosi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.