Acasă Politic Senatorul Claudiu Târziu reacționează la raportul Unicredit Bank: „Suntem conservatori, nu extrema...

Senatorul Claudiu Târziu reacționează la raportul Unicredit Bank: „Suntem conservatori, nu extrema dreaptă!”

DISTRIBUIȚI

„Am văzut cu neplăcere că în presa de astăzi este citat un raport al Unicredit Bank, în care se atribuie Alianței pentru Unirea Românilor o caracterizare pe care o respingem cu tărie și anume aceea de partid de extremă dreaptă”, se arată într-un comunicat al copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu.

„În dubla mea calitate de copreședinte al AUR și de senator în Parlamentul României, întreb public conducerea Unicredit Bank: care sunt argumentele în virtutea cărora caracterizează AUR drept un “partid de extremă dreaptă” și ce calificare are respectiva instituție bancară pentru a face ”analize” politice și etichetări ideologice, prin care prejudiciază imaginea unei formațiuni care a fost votată de peste 500 de mii de români, pe care de asemenea îi ofensează? Este cel puțin surprinzător că o bancă din România își permite să facă aprecieri jignitoare la adresa unui partid cu zeci de mii de membri, dintre care unii, cu siguranță, clienți ai acestei bănci. AUR este un partid conservator, care nu are de-a face cu extremismul și care are ca principali piloni libertatea, credința, națiunea și familia, valori asociate cu conservatorismul european și nu cu extrema dreaptă”, punctează senatorul Târziu.

4 COMENTARII

  1. De cand e treaba bancilor politica din Rominica? Aaaaa, de cand spaguiesc lumea politica, de zeci de ani, ca sa li se aprobe oficial si neoficial un comportament abuziv si hotii pe banda rulanta?

      • Bă, tu ești FOST CLIENT „Bancorex”? …dintr-ăia care au „împrumutat” porții din 7 miliarde de $ și apoi nu i-au mai înapoiat niciodată? …adică HOȚI securei, deveniți peste noapte „democrați” sorosei internaționaliști globaliști și „oameni de afaceri cinstiți” prin Ordin de Zi pe Unitate? Alooo, To’ar’șu’ Gradu’?!

  2. Ba baieti da de cand e „incorect political” sa ai partide nationaliste?Va place sa „sugeti licuriciul globalistilor” la fel ca QiorulBasinos si matraguna din Plescoi?daca e voie sa ai „partid liberal” cu asazisi „liberali” cum e Qiorban beizadeaua sefului Securitatii Comuniste KGB atunci ar trebui sa fie legal orice fel de partid de dreapta in contrapartida.Sincer mie nu-mi place de „aur” ptr ca sunt clica lui Ghita si Ponta adica niste parsivi…dar un partid nationalist REAL mi-ar place

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.