Acasă Politic Sondaj IMAS: PNL – 45%, PSD – 18%, USR-PLUS – 14,5%

Sondaj IMAS: PNL – 45%, PSD – 18%, USR-PLUS – 14,5%

DISTRIBUIȚI

Un sondaj IMAS realizat pentru Europa FM arată că, în luna decembrie, PNL este cotat la 45% din opțiunile electoratului, dacă alegerile parlamentare ar avea loc în această perioadă. Procentajul liberalilor este de două ori mai mare decât cel înregistrat în luna ianuarie a anului trecut și cu 6% mai mult decât în noiembrie. PSD, USR şi PLUS au scăzut în comparație cu barometrul din luna noiembrie.
Prin comparație, PSD a pornit anul trecut de la o intenție de vot de 25% și a coborât, la final de an, la 18 procente. USR încheie anul cum l-a început la 11%, după ce în iulie urcase până la 21%. Uniunea Salvați România a pierdut un procent în decembrie. Și PLUS este în scădere față de noiembrie – de la 5,5% la 3,5%. Mici avantaje au acumulat luna trecută UDMR – 5%, PMP – 3% și ALDE – 3,5%. Dintre cei care au participat la sondaj, 20% nu știu cu cine vor vota sau nu s-ar prezenta la vot. Sondajul IMAS la comanda Europa FM a fost realizat în perioada 4 – 18 decembrie 2019, pe un eșantion de 1011 persoane cu vârste de peste 18 ani. Eroarea de eșantionare este de ± 3,1%. Pentru realizarea acestui Barometru Europa FM s-a folosit metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

7 COMENTARII

  1. Hai, lasati-ma, n-am intilnit pe nimeni pe strada care sa spuna ca va vota cu acesti mascarici, care-s acum la guvernare ca asa a vrut Iohannis!

  2. Daca imi scrieti „Atentie! Postati pe propria raspundere!”, de ce nu imi apare instant postarea? …sau voi aveti impresia ca „pe propria raspundere” A MEA inseamna LA LATITUDINEA VOASTRA, cu cenzura? Inca n-ati iesit din comunism.

    • Toate mesajele se citesc înainte de a se posta pentru că acestea pot conține pe lângă vulgarități, de exemplu, amenințări. Și atunci ar fi și răspunderea noastră. „Propria răspundere” nu exclude și terța răspundere.

        • Nu ma anonimule,aberant ar fi ca PSDisti sa mai vina la putere dupa ce au dat niste legi care a transformat Romania intr-o tara in care uni oameni pot fura de la stat fara sa li se intample nimic pentru ca ei sunt alesi de popor si nu pot fi controlati chiar daca fura bani poporului pentru ca ei au fost votati la nivel local sau central,mai au facut PSDei si o gramada de speciali,tu nu ai observat ma anonimule ca abia in ultimul timp au inceput sa apara din nou la lumina unele furturi si abuzuri la nivel innalt care sfidau poporul votant dar nu era nici o autoritate a statului care sa opreasca abuzurile.Defapt dupa pierderea alegerilor din 26 mai 2019 PSDisti declarau ca ei nu inteleg valul asta de ura al romanilor fata de Dragnea si PSD,adica lor li se parea normal sa dea legi care sa legalizeze furtul la nivel mare cu toate ca poporul roman votant dar si Uniunea Europeana spunea ca asta este un abuz care desfiinteaza justitia din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.