Acasă Politic Sondaj pentru alegerile parlamentare: PNL scor dublu față de PSD

Sondaj pentru alegerile parlamentare: PNL scor dublu față de PSD

DISTRIBUIȚI

Noul Barometru Europa FM, realizat de IMAS, la comanda Europa FM, în luna noiembrie, arată care sunt cele mai noi intenții de vot ale românilor.

Dacă în acest weekend ar avea loc alegeri parlamentare, românii ar vota în proporție de 39% cu PNL, în creștere importantă față de luna precedentă, când liberalii erau cotați cu 29,6%, transmite Europa FM.

PSD rămâne tot la puțin peste 21%, cu cât erau cotați social-democrații în sondaje și în octombrie.

USR, în schimb, continuă să scadă, de la 16,4% în octombrie la 12% în noiembrie. Tendință de scădere și pentru ALDE – de la 4 la 3% – și pentru Pro România – de la 10 la peste 6%.

Sondajul IMAS a fost realizat prin interviuri telefonice în perioada 11 -27 noiembrie. Au răspuns 1011 persoane, cu vârste peste 18 ani. Marja de eroare este de +/- 3 %.

2 COMENTARII

  1. ALOOO………..
    NATIUNE ASTA DOVEDESTE CA SUNT NECESARE ALEGERI PARALMENTARE ANTICIPATE ………….
    DAR FARA CANDIDATURI ALE NULITARILOR UMANE CARE AU DISTRUS ROMANIA IN ULTIMII 30 DE ANI………
    TARA ARE NEVOIE DE ELITE SI OAMNEI DE CARACTER CARE SA ELABOREZE SI SA REALIZEZE STRATEGII SI PLANURI MARETE PENTRU NATIUNEA ROMANA………

  2. Dupa cum se poate vedea si usor constata,USR tot coboara in sondaje,iar seful formatiei Danut Barna,in loc sa aplaneze conflictele din interior,le amplifica cu un comportament de patron al unei firme private.In preajma alegerilor europarlamentare si dupa aceste,a obtinut 21%din sufragii,in timp de dragutii de PSD-isti au obtinut cu un procent mai mult.Din aceasta confruntare,atat USR-eul si mai ales,Barna,trebuiau sa inteleaga ca,in continuare,lupta electorala trebuie s-o duca,in mod exclusiv,numai social-democratii,prin a viza locul doi intre partidele din viitoril Parlement.Nunai ca,si aici il invinovatesc pe Barnb,care,in loc sa se ocupe de mentinerea si sporirea acestui scor,s-a apucat cu sau mai de graba fara motiv,sa-si consolideze puterea in partid prin a se baza pe cativa sustinatori lingusitori.Fara sa duc discutia pe tema cresterii si descresterii in ochi electoratui a formatuini ce a coborat la prezidentiale l 14%,iar acuma,cand sabiile sunt si se mentin scoase din teaca,intitutiile de sondaj ii coboara pe la 12%.Ma mir si cu asta termin,cum a reusi un voivod ca Barna,sa traga partidil dupa el si o face prin noroi si nu pe asfalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.