Acasă Politic Tăriceanu rămâne fără puciști, cei care încep deja să se așeze la...

Tăriceanu rămâne fără puciști, cei care încep deja să se așeze la masa tratativelor cu PDL

DISTRIBUIȚI

Rebeliunea internă din PNL, pusă la cale de Tăriceanu cu sprijinul PSD, este pe cale să se dezumfle rapid, la fel de spontan cum a început. Liderii locali din PNL s-au mai liniștit și nu mai sunt atât de porniți să întrețină defuncta USL. Unul dintre acești puciști ai lui Tăriceanu este deputatul PNL de Suceava Constantin Galan, cel care vineri a fost prezent la întâlnirea dintre reprezentanţii suceveni ai PNL şi PDL pentru discuţia privind fuziunea locală. Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, vineri, că ”se pare” că deputatul Constantin Galan a ales să rămână alături de PNL.

„Salut decizia de a rămâne împreună cu liberalii. Azi a făcut parte din delegaţia PNL Suceava care a participat la discuţiile cu PDL. A avut o abordare corectă şi fairplay”, a spus liderul PNL Suceava. Deputatul Constantin Galan a declarat, la rândul său, că a participat la întâlnirea cu PDL şi că va mai merge la aceste discuţii între PNL şi PDL. El a spus că a participat la întâlnirea cu parlamentarii liberali din grupul pentru susţinerea liberalismului, dar că aceasta nu exclude să participe alături de colegii liberali la discuţiile cu PNL. „Nu are nicio legătura una cu alta”, a declarat Galan. El a subliniat că la întâlnirea cu grupul de susţinere a liberalismului s-a întâlnit cu colegi din partid şi că nu a semnat nimic la acea întâlnire.

„Nu am decis să plec din PNL. Sunt liberal şi rămân liberal. Eu sunt pentru păstrarea liberalismului”, a declarat deputatul. Întrebat dacă va mai participa la întâlniri ale grupului de susţinere a liberalismului, Galan a spus că nu ştie, dar că până acum nu a mai fost invitat. Constantin Galan declara, în urmă cu o săptămână, că a avut o întâlnire la Bucureşti cu aproximativ 40 de „colegi parlamentari” privind păstrarea identităţii liberalismului. El a spus că există o listă de susţinere a acestui demers, fără însă ca aceştia să fi semnat vreun document sau să înfiinţeze un alt partid. Deputatul liberal susţinea că şi sute de primari, consilieri judeţeni şi locali liberali sunt alături de acest grup, dar că aceştia nu se înscriu pe lista de susţinere pentru a nu risca să-şi piardă mandatele dacă ar fi sancţionaţi de conducerea PNL.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.