Acasă Politic Toți consilierii locali ai PSD de la Sectorul 5 demisionează din partid

Toți consilierii locali ai PSD de la Sectorul 5 demisionează din partid

DISTRIBUIȚI

Vanghelie dă o lovitură PSD: toți consilierii locali ai partidului de la Sectorul 5 vor demisiona din PSD.

”Pe Geoană de ce l-a dat afară? Trăim în niște filme de desene-animate. Își dau seama că au pierdut urât de tot. Îi deranjează dl Iliescu că ar putea avea un cuvânt de spus la Congres. Au spus că mă exclud pentru că am dat o declarație cu o săptămână înainte. El dându-și seama că nu va mai ocupa funcția de premier și președinte i-a fost frică că o să vină Iohannis și o să zică să dea un premier. Și i-a fost frică că o să fie nominalizat Geoană”, a declarat Marian Vanghelie, la B1 TV.

”Erau 2 posibilități: Geoană și Ioan Rus, oameni cu experiență. Nu se compară Geoană și Rus ca experiență cu Victor Ponta. Au existat aceste posibilități uitându-mă la ultimele declarații. El a declarat că își dă demisia dacă se cere un alt premier din PSD după ce l-a dat afară pe Geoană”, a mai spus edilul.

”Minte, a căutat o motivație să ne dea pe noi afară. De Robert Negoiță nu au mai zis nimic. Problema eram eu. Eu i-am spus că voi candida pe funcția lui Liviu Dragnea. Am mai candidat pentru această funcție și am obținut cele mai multe voturi”, a precizat Vanghelie.

”Vreau să arat cât de mult minte acest băiat Victor Viorel Ponta. S-a creat o stare de dictatură copilărească, prostească. Dacă spui ceva, te dă afară”, a explicat el.

Vanghelie a anunțat că toți consilierii Sectorului 5 își vor da demisia din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.